HELT ENESTÅENDE & UGENERET GRUND - GODE UDSIGTSPOSTER MED KIG TIL BY OG HAV

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Brijdavej 5, 9492 Blokhus

Brijdavej 5, 9492 Blokhus

· Den helt rigtige sommerhus stil
· En fantastisk drøm af en grund
· Unikt terrassemiljø og gode udsigtsbænke
· Rigtig velholdt sommerhus
· Skøn lys stue og køkken i et med dejlig udsigt til haven
· Anneks med værelse og bad
· Kort afstand til by og strand
· Ingen udlejningsaftale - kan overtages straks

BELIGGENHED:
Lige ved siden af Blokhus Plantage ligger Brijdavej - en fantastisk adresse for de fleste - her er kort afstand til fantastisk natur, det brusende Vesterhav og selvfølgelig Blokhus skønne by.

Når man ankommer til Brijdavej 5 er det næste som at komme til et univers i Narnia - grunden er på alle måder fantastisk etableret. Man kan på bagsiden af grunden gå helt op på toppen, og nyde udsigten over byen - man kan så stille flytte sig fra bænk til bænk på toppen af tinden, og følge samt nyde solen. Yderligere er der i bevoksningen foran huset lavet et lille labyrint - her kan man lave stillehjørne for de voksne. Man har også en stor nedgravet sandkasse - denne kan med fordel også bruges til solbadning. Herudover er der selvfølgelig terrassemiljø huset rundt samt skøn have med plads til leg og boldspil for hele familien.

BOLIG:
Sommerhuset passer perfekt ind på grunden - opført i sortmalede og vandrette brædder, hvide vinduer og med sort tag - står virkelig flot kontrast til den grønne baggrund.

Hovedhuset er hyggeligt indrettet og i flot sommerhus stil - først rummelig entré med god plads til opbevaring, skønt badeværelse i lyse materialer og med bruseniche, næst et rummeligt soveværelse med dobbelt seng. Til sidst husets hjerterum - dejligt køkken i åben forbindelse med stue. Virkelig hyggeligt indrettet, her er plads til spise- og hyggeafdeling - flot kig til den skønne grund, udgang til terrassen samt brændeovn.

Til huset er der velindrettet anneks, der nemt kan indrettes som huset til de store børn eller den ekstra familie. Annekset er indrettet med stor åben stue/værelse samt ældre badeværelse med brus.

Yderligere er der til huset 2 store og brugbare udhuse. Samt overdækket terrasse mod øst.

UDLEJNING:
Ingen udlejning - så du kan disponere over huset med det samme.

Søger du et skønt og hyggeligt sommerhus i Blokhus - på måske områdets bedste grund, så ring til os allerede i dag for fremvisning på 9673 2000 - vi har nøglen klar ugens 7 dage.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved skoven
  • Bolig 70
  • Grund 2.485
  • Udhus 8
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1978 / 1975
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 1200 m
  • Stranden 1400 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

DET BEDSTE VALG
Til toppen