Arkitektens villa med egen skov og smuk udsigt

Nyhed

Hammer Bakker - Udsigtsvilla, Vesterbæk 20, 9310 Vodskov

Hammer Bakker - Udsigtsvilla
Vesterbæk 20, 9310 Vodskov
· Drømmer du om at bo i skoven ?
· Drømmer du også om en unik villa i flot arkitektur ?
· Så er denne fantastisk bolig det perfekt valg
· Retrostilen fra 1960erne er intakt og stilen gennemført
· Arkitekten har placeret villaen midt i den smukke natur
· Skoven er lige uden for døren, mens udsigten strækker sig over markerne
· Grunden er på næsten 3.000 m², mens der er hele 264 etagemeter under tag
· Villaens unikke arkitektur har været beskrevet i boligmagasiner og fagbøger

BELIGGENHED
Du kommer til bo præcis der, hvor Hammer Bakker går over i det åbne land. Grunden består skoven, der strækker fra villaen og op på bakken. Mens der ved stuerne er store solterrasse med udsigt over markerne med Aalborg Skyline i baggrunden.

Vi lokale ved at Aalborgs bedste skibakke ligger lige uden for døren, således du både sommer og vinter kan nyde naturen og skoven.


PARTERRE
Fra indkørslen ledes du ind i underetagen, hvor der er stor hall med garderobe og gæstetoilet med bad. Der 2 store disponible rum, der tidligere har været anvendt som arkitektens tegnestue. Disse rum er særdeles brugbare og med mange anvendelsemuligheder. Der er godt lysindfald og udgang til haven. Det er oplagt at indrettet motionsrum eller hjemmebiograf.

Der er tillige kælder med bryggers, vinrum og viktualierum.

STUEPLAN
Fra hall er der elegant trappe til 1. sal, hvor du finder de skønne stuer, der er indrettet med udsigtsstue mod syd og med brændeovn. I den hyggelig pejsestue er der hygge ved arkitekttegnede pejs, mens skovens opleves gennem det store panoramavindue. Der er endvidere ekstra stue, der kan anvendes som TV-stue etc.

Det store køkken/alrum har også udsigt mod syd. Det oprindelige køkken er intakt, og der er rigelig plads til at samle familie omkring langbordet i alrummet.

FORÆLDRERNES AFDELING
Til forældrene er der soveafdeling med store soveværelse, walk-in garderobe og kontor. Der er adgang til toilet og badeværelse.

BØRNENES AFDELING
Til børnene er der 2-3 gode værelser med udgang til terrasserne. Værelserne er lyse og med indbyggede skabe.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved skoven
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.495.000
 • Udbetaling 175.000
 • Netto 13.042
 • Ejerudgift 2.067
 • Energimærke E
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 160
 • Kælder 104
 • Grund 2.944
 • Carport 35
 • Værelser 3
 • Stuer 3
 • Etager 2
 • Opført 1961 / 1970

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 12 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen