Eminent beliggenhed ved Strandparken og Kattegat

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Øster Hurup, Kystvejen 79A, 9560 Hadsund

Øster Hurup
Kystvejen 79A, 9560 Hadsund
Eminent beliggenhed ved Strandparken og Kattegat

· Dejligt træhus med garage, redskabsrum og anneks
· Stor ny træterrasse mod øst og syd
· Overdækket terrasse med kik til Kattegat
· Direkte adgang til stranden
· Strandparken i baghaven
· Stille og rolig beliggenhed i byen
· Villa med sommerhusstemning
· Dejlig have

BELIGGENHED:
Villaen ligger trukket tilbage fra vejen ved Strandparken, som er Øster Hurups fine grønne park syd for Havnen. Her bor du i det grønne med kik til Kattegat i et stille og roligt område. Selvom du er i byen med adgang til alle byens faciliteter, er du afskærmet fra sommerbyens støj. Kun lyden fra Kattegats bølger når dig om aftenen. I denne villa er der sommerhusstemning, og du kan føle dig på ferie året rundt. Der er et veletableret stisystem langs Kattegat både mod syd og nord.

BOLIG:
Huset ligger på en dejlig grund med belægninger mod nord og vest. Der er en flot stor ny træterrasse mod syd og øst, som er delvis overdækket. Huset orienterer sig især mod syd og øst, hvor uderummet trækkes ind i boligen. Desuden er der garage med redskabsrum samt et anneks med elvarme, som har været anvendt som gæsteværelse.

Huset er opført i sort facade, hvide vinduer og rødt tag, og det fremstår hyggeligt. Vi bydes velkommen i entre med gode skabsvægge. Herfra adgang til badeværelse med bruseniche samt husets soveværelse. Videre har vi husets absolutte hjerterum - en stor lys stue med fantastisk plads til både opholds- og spisestue. Der er brændeovn og udgang til terrasse. Der er mulighed for at indrette yderligere to værelser i stuens vinkel.

Der er en virkelig dejlig og overkommelig have til boldspil, hygge og aktivitet. Bliver pladsen for trang bevæger man sig blot ud i parken eller ned til stranden.

Huset opvarmes med brændeovn, varmepumpe. Der er mulighed for at tilkoble huset til Øster Hurup Fjernvarme.

Nuværende ejer har anvendt huset som sommerhus i årene 2002-2007, hvorefter huset har været udlejet som helårshus i årene 2008-2018. Huset har status som helårshus.
  • Bolig 88
  • Grund 697
  • Garage 20
  • Værelser 1
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1994
Øster Hurup

Det gamle fiskerleje Øster Hurup, er smukt placeret ved Kattegat på den himmerlandske østkyst mellem Lille Vildmose og Mariager Fjord.. Her finder du fx Danmarks ubetinget mest børnevenlige strand, hvor I skal langt ud i vandet, før det blot går til navlen. Havnen i Øster Hurup er hjemsted for den årlige Øster Hurup Regatta, der løber af stabelen i sidste halvdel af august.

I Øster Hurup findes også et feriecenter med subtropisk badeland, skønne campingpladser, private indkvarteringer, restauranter og cafeer samt et væld af feriehuse i alle kategorier. 

Har du spørgsmål?

Mariann Nørgaard
Liebhaveri, salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen