Rødhus Strand - 475 meter til stranden og Vesterhavet

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Rødhus, Hunetorp Klitvej 157, 9490 Pandrup

Rødhus
Hunetorp Klitvej 157, 9490 Pandrup
Rødhus Strand - 475 meter til stranden og Vesterhavet

· Skønt sommerhus på Hunetorp Klitvej
· Fantastisk godt indrettet
· Flot og indbydende sommerhus
· Kort afstand til stranden
· Skøn naturgrund
· Fin terrasse med udgang fra stuen
· Carport med redskabsrum
· Stort udlejningspotentiale

BELIGGENHED: I den populærere udstykning på Hunetorp Klitvej finder man dette fine og meget charmerende sommerhus, som med sin beliggende ca. 475 meter fra stranden er et yderst attraktivt emne. Området er et helt unikt og dejligt sted, hvor man finder en blanding af hyggelige og flotte klitlandskaber, store plantagearealer, og dejlige lyngsletter - ja den storslåede natur i dette område findes ikke meget bedre..
Lidt nord for området finder man den hyggelige badeby Blokhus, her tilbydes der et bredt udsnit af speciale forretninger, caféer, restauranter og igennem hele sæsonen er der et stort aktivitetsniveau af forskellige karakterer.

BOLIG: Når man drejer bilen ind af Hunetorp Klitvej og ruller vinduerne ned, så fornemmer man allerede feriestemningen, duften af hav og marehalm, blandet med synet af de flotte lyngsletter man kører forbi, giver det en helt speciel stemning - nu er det tid til afslapning..
Når man kører næsten ned til havet og drejer ind til nr. 157 så er målet nået, ferien eller fridagene kan begynde, men inden man pakker ud skal man næsten lige en tur ned til stranden og stå på toppen af klitterne og skue ud over det imponerende hav og stranden..

Efter bilen er pakket ud, kan man nyde livet i dette yderst charmerende og hyggelige sommerhus, her er pladsen disponeret utrolig godt og man har fået plads til ikke færre end 3 fine soverum med mulighed for at lave et fjerde, et stort lækkert badeværelse med spa og sauna, samt et hyggeligt kombineret køkken og stue med brændeovn og fra stuen er der ligeledes udgang til stor sydvendt terrasse.

UDLEJNING: Udlejet igennem SOL OG STRAND
  • Bolig 98
  • Grund 1.300
  • Carport 23
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1979 / 2003
Rødhus

Rødhus er et ideelt område for naturelskere, der ønsker at holde ferie i rolige omgivelser ved strand og smuk natur, men samtidig gerne vil være tæt på de mange aktiviteter, seværdigheder og forlystelser, som Nordjylland byder på. De endeløse åbne vidder, gamle klitplantager, brede sandstrande og den fantastiske natur giver ro i sjælen og fornyet energi.​

 
Afstande
  • Blokhus by 2800 m
  • Stranden 475 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen