SALTUM - skønt pool-sommerhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Ørnebjergvej 24, 9493 Saltum

Ørnebjergvej 24, 9493 Saltum
· Beliggende på dejlig randbeplantet grund
· Fremstår flot og yderst velholdt
· Skønt pool område
· Fire gode soveværelser
· Store dejlige terrasser
· Tæt ved Lille Norge
· Kun ca. 1 km til strand og hav
· Udlejningsaftale med Feriepartner

BELIGGENHED: På en skøn randbeplantet grund i Saltum, tæt ved Lille Norge og med kun ca. 1000 meter til fantastisk badestrand ved Vesterhavet, finder man dette dejlige pool-sommerhus.
Området er kendt for sin fantastiske skønne natur med mulighed for spændende gåture eller måske en cykeltur i det kuperede terræn som støder op til udstykningen.

BOLIG: Er man på udkig efter et fint investerings-sommerhus, så kunne dette super fine og meget velholdte pool-sommerhus i Saltum være et rigtig godt bud. Huset fremstår overalt i særdeles flot og god stand - sælger har løbende igennem årene renoveret og vedligeholdt huset, senest i 2017 er der kommet nyt tag og græstørv på.

Der er overalt i huset tænkt over, at lave skønne lyse og indbydende rum, og hovedvægten er lagt på det store kombinerede køkken og stue område, og herfra er der direkte kig til det store pool område.
Foruden ovennævnte er der ikke færre end 4 store rummelige værelser med masser af sengepladser, og ligger man hertil muligheden for at lave ekstra opredninger på husets to hemse, så skulle der næsten være plads til alle i familien.
Pool området er et helt kapitel for sig og man får med det samme lyst til, at tage en dukkert i den hyggelig og indbydende pool - bemærk poolvandet opvarmes af varmepumpe - foruden vandrutsjebane har man et lille område med lavt vand til de mindste og en skøn spa til de lidt større. Fra pool rummet er der direkte afgang til et af husets to badeværelser og her finder man både bruseniche og sauna, samt tørretumbler og vaskemaskine.

Huset er skønt beliggende på en randbeplantet grund, der er med til at give nogle skønne og rolige omgivelser.

UDLEJNING: Udlejningsaftale med FERIEPARTNER BLOKHUS.
Se andre boliger med samme karakteristika
Egen pool
  • Bolig 150
  • Grund 1.823
  • Udhus 2
  • Værelser 6
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1991 / 2017
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
  • Blokhus by 7 km
  • Løkken by 8 km
  • Stranden 1000 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen