Arkitekttegnet og nyopført liebhavervilla i 2001 - på udsøgt beliggenhed i det Indre Hasseris - opført i de bedste materialer, beliggende i parklignende omgivelser på 1211 m2 naturgrund

Ny pris

Indre Hasseris, Folehavevej 1A, 9000 Aalborg

Indre Hasseris
Folehavevej 1A, 9000 Aalborg

·Udsøgt liebhavervilla i Hasseris
·En af de bedste beliggenheder i Hasseris
·Opdeling af forældresoveværelse og børneafdeling
·Praktisk kælder med køkken og badeværelse
·Luksuriøst badeværelse med spa centreret i rummet
·Lyse rum med højt til loftet - hems over værelser og soveværelse.
·Villa med mange spændende løsninger
·Fantastisk have med skøn, rummelig terrasse.


På en af Hasseris absolut bedste beliggenheder finder I denne udsøgte liebhavervilla med mange spændende løsninger. Her kan I glæde jer over den fantastiske placering, der giver jer gåafstand til både indkøbsmuligheder, Stolpedalsskolen og daginstitution. Derudover får I let til fine indkøbsmuligheder i Hasseris Bymidte og det skønne område ved Kridtgraven, ligesom I også får ganske kort til Aalborg centrum.

Villaen præsenterer sig udsøgt med en smuk hvid facade, og er opført i H-facon med kælder I hver side. Den ene side byder på en fantastisk garage og et bryggers, og den anden rummer eget køkken og bad, ligesom man her får egen indgang - perfekt til husets teenager. Fra bryggerset i kælderen fører en trappe jer op til stueplan, hvor I bliver mødt af et lyst og indbydende syn med åben etageadskillelse til førstesalen. Boligen er med forskudte plan, som sikrer jer spændende indretningsmuligheder. Stueplan har en skøn opdeling med forældresoveværelse og børneafdeling, hvor forældresoveværelse har egen garderobe. Fra garderoben er der indgang til et luksuriøst badeværelse med en spa centreret i rummet. Her kan I bruge tiden på selvforkælelse i boblerne med et dejligt glas vin i hånden. I den anden ende af stueetagen ligger de to børneværelser, der deles om et badeværelse. I køkkenet får I smukke, hvide elementer og højt til loftet. Her kan I tilberede middagen, som kan nydes omkring spisebordet i spisestuen, der er placeret få trin oppe. Længere oppe når I førstesalen, hvor I finder den skønne stue, som I kan slappe af i efter en lang dag.

Udenfor møder I en rummelig grøn grund omkranset af en tyk bøgehæk. Fra spisestuen er der udgang til en smuk trappe, som fører jer ned til haven. Her kan I nyde de dejlige omgivelser fra havemøblerne og opholde jer helt ugeneret omgivet af en smuk bøgehæk.

Kontakt os for en fremvisning.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 9.995.000
 • Udbetaling 500.000
 • Netto 34.803
 • Ejerudgift 6.486
 • Varmeudgift 2.010
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 227
 • Kælder 111
 • Grund 1.211
 • Garage 34
 • Værelser 2
 • Stuer 3
 • Etager 3
 • Opført 2000

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen