BLOKHUS - UNIKT BELIGGENDE SOMMERHUS FRA 2017

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Sdr. Strandvej 44, 9492 Blokhus

Sdr. Strandvej 44, 9492 Blokhus
BLOKHUS - UNIKT BELIGGENDE SOMMERHUS FRA 2017

· Fantastisk flot KK-sommerhus opført i 2017
· Beliggende lige bag klitterne med ca. 100 m. til stranden
· Fantastisk udsigt til 1. klitrække
· Alt opført i de bedste kvalitetsmaterialer
· Virkelig godt indrettet med bl.a. lofter til kip
· Store dejlige terrasser heraf en stor overdækket
· Kort afstand til byens centrum m.m.


BELIGGENHED: På en af de veje i Blokhus, hvor der meget sjældent udbydes ejendomme til salg finder man dette skønne og rummelige KK sommerhus - opført i 2017 i de bedste materialer.
Fra huset er der kun ca. 100 meter til en af Danmarks vel nok bedste badestrande og ligeledes er der gåafstand til Blokhus by, som igennem de seneste år har udviklet sig til en af Vestkystens mest besøgte badebyer. Her er der et stort udbud af hyggelige specialforretninger, supermarkeder, og dejlige restauranter der alle er med til at gøre et besøg i byen dejligt.

BOLIG: Her er der mulighed for at erhverve sig et virkelig flot, rummeligt og unikt beliggende sommerhus på en af de bedre adresser i Blokhus. Huset er beliggende bag de yderste klitter og med en afstand til stranden og det vidunderlige Vesterhav på kun ca. 100 meter.

Forestil dig en varm sommerdag hvor livet nydes, familien er samlet og man skal blot skal gå op over klitterne, så står man med tæerne i vandet, eller måske en råkold efterårsdag i huset med rusk og blæst udenfor og brændeovnens knitre stille spreder hygge - ja alle scenarier kan udspille sig i dette fantastiske hus, og ingen dage er ens...

Der er tale om et kvalitetsbyggeri som er opført i de bedste materialer overalt og med en indretning hvor der er lagt vægt på lyse dejlige rum med masser af luft, hvilket gør alle rummene særdeles attraktive.

Husets indretning på de i alt 126 kvm. gør det særdeles velegnet til samlingspunkt for familie og venner. I den ene ende af sommerhuset finder man soveværelset der har adgang til et super lækkert badeværelse med bl.a. dobbelt håndvask, bruseniche og sauna. I den anden ende af huset finder man 2 dejlige værelser og et lækkert gæstebadeværelse med badekar. Super flot og lækkert køkken i åben forbindelse til en helt fantastisk dejlig opholdsstue der vender mod sydvest og med udgang til delvist overdækket terrasse, endvidere har stuen brændeovn og adgang til hems. Skøn spiseafdeling ved det store vindue der går helt ned til gulvet, så du får masser af lysindfald og et fantastisk kig ud i naturen. Dejlig entre.

Træterrasserne omkring huset er helt fantastiske til udelivet.

Der er en carport på 16 kvm og udhus på 14 kvm.

Har aldrig været udlejet og næsten ikke brugt.
  • Bolig 126
  • Grund 1.120
  • Carport 21
  • Udhus 14
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2017
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 400 m
  • Stranden 150 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen