Flot sommerhus med udsigt over Kattegat

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Øster Hurup, Novolund 11, 9560 Hadsund

Øster Hurup
Novolund 11, 9560 Hadsund
· Velbeliggende i 2. række til Kattegat
· Rolige omgivelser ved Novolund tæt på byens faciliteter
· Stort veldisponeret hus med god indretning
· 5 værelser, 2 badeværelser, sauna, køkken-alrum
· Fra køkken-alrum er der udsigt til Kattegat
· Carport og redskabsrum
· Nye terrasser og nye badeværelser
· Varmepumpe og brændeovn
· Mulighed for god lejeindtæft

BELIGGENHED:
Velkommen til et særdeles fint sommerhus på Novolund i Øster Hurup. Huset ligger helt perfekt i 2. række til Kattegat. Adgang til Novolund går gennem Novo Plads, der er en stor strandpark skænket af Novonordisk til Øster Hurup. Novolund ligger på kanten af Øster Hurup by med stisystem langs havet mod nord til Havnen, Sellegaarde og Tofte og mod syd til Fruerlund og Haslevgaarde.
Novolund ligger i gåafstand til Øster Hurups restauranter og butikker samt Lystbådehavnen, Havnebadet, Multihuset, idrætshallen, Vandland og byens øvrige tilbud.
Øster Hurup byder på en dejlig hvid sandstrand, og især børnefamilier holder af at feriere i byen. De senere år er der investeret kraftigt i at facilitere yderligere for turisme med nye mødesteder og stisystemer,
Mod nord i Tofte Skov kan man gøre et interessant besøg i Lille Vilmosecenteret, som er et levende formidlingscenter. I området ligger Nordeuropas største højmose, og du kan være heldig og se elge, urokser, kongeørne og få indblik i mosens natur- og kulturværdier.

BOLIG:
Sommerhuset fremstår fint og indflytningsklart. Det er veldisponeret med en meget stor entre, hvor der er plads til overtøj og fodtøj. Entreen er fordelingsgang til alle husets rum. Der er 4 gode soveværelser med 8 sovepladser. Desuden er der hems, 2 fine badeværelser og sauna.
I det ene badeværelse er der en standvandsspa til 6-8 personer. Et sådant spa er udstyret med pumpe, filter og desinfektionssystem og tømmes ikke efter hvert brug, men efter behov.
I 2017 fik huset nye store terrasser og badeværelserne blev renoveret. Fra køkken-alrummet er det udsigt til Kattegat fra de store vinduespartier. Huset har elvarme men også varmepumpe og brændeovn.
Der er en god carport med et stort integreret redskabsrum.

KLOAKERING.
Området ved Novolund forventes seperatkloakeret i 2020-2021, hvor den forventede udgift for grundejerne forventes at ligge på ca. kr. 50.000..

HAVE:
Haven er omkranset af store træer, hvorfor grunden har privat karakter. Der er en stor plæne til boldspil og aktivitet.

UDLEJNING:
Der foreligger udlejningsaftale med DanCenter Danland iØster Hurup, og der er mulighed for god lejeindtægt.
  • Bolig 115
  • Grund 956
  • Carport 29
  • Udhus 10
  • Værelser 5
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1996 / 2017

Har du spørgsmål?

Mariann Nørgaard
Liebhaveri, salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen