BLOKHUS - fantastisk beliggende sommerhus

Schmidtsvej 2, 9492 Blokhus

Schmidtsvej 2, 9492 Blokhus

· HAVUDSIGT så langt øjet rækker
· Skønt og højt beliggende
· Fantastisk smukt sommerhus
· Dejligt indrettet overalt
· Helt unik terrasse med udsigt
· Beliggende på stor naturgrund
· Fint lille udhus til havemøbler m.m.
· Udlejningsaftale med ADMIRAL STRAND

BELIGGENHED: På en af de bedste beliggende grunde i Blokhus området finder man denne helt unikke perle af et sommerhus - et sted der meget sjældent har været udbudt til salg og et sted der ikke findes mange af i området, kort sagt en ener...
Blokhus området er idag et af de mest eftertragtede områder på den Nordjyske Vestkyst og området har igennem de seneste år gennemgået en helt utrolig udvikling og fremstår idag smuk, indbydende og fuld af liv.

BOLIG: Forestil dig en smuk sommerdag, solen bager stille ned over området, livet glider stille forbi, og noget af det eneste du kan høre, er fuglenes kvidren, vinden der stille hvisler i marehalmen, og i det fjerne kan man høre havet der stille ruller ind mod stranden.... faktisk behøver du ikke kun forestille dig det, det kan blive virkelighed, og stedet kan være Schmidtsvej 2 i Blokhus.

Der er tale om et helt unikt og fantastisk smukt sommerhus, beliggende på en stor skøn kuperet grund i udkanten af Blokhus. Allerede når du kommer kørende af Pirupshvarrevej, og runder det sidste sving inden sletten falder ens øjne helt automatisk på huset, det rejser sig smukt og næsten majestætisk i området.

Vel fremme ved huset skal man bare forcere de 36 trin der er op til huset, så står man der, og det første man gør, er at nyde den helt fantastiske udsigt ud over området og ikke mindste ned mod havet, det er ganske enkelt overvældende.

At lave en fyldestgørende beskrivelse af dette emne er ganske enkelt umuligt, men nyd de mange smukke billeder, tag et kig på indretningstegningen, og bestil så en fremvisning og se det hele i virkeligheden.

En perle af et sommerhus, et sted langt de fleste ved hvor er, men meget få har stiftet bekendtskab med...

UDLEJNING: Huset udlejes igennem ADMIRAL STRAND.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 5.750.000
 • Udbetaling 290.000
 • Netto 21.586
 • Ejerudgift 3.161
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 97
 • Grund 11.900
 • Værelser 4
 • Stuer 1
 • Etager 2
 • Opført 1918 / 1990
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
 • Blokhus by 2,2 km
 • Stranden 600 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen