Fantastisk sommerhus fra 2005fyldt med atmosfære og perfekt beliggenhed i hjertet af Blokhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Solbakkevej 17, 9492 Blokhus

Solbakkevej 17, 9492 Blokhus

· Beliggende i hjertet af Blokhus - gåafstand til alt i byen
· Meget velholdt sommerhus fra 2005
· Materialevalg fra øverste hylde
· Plads til hele familien
· Stort udhus
· Unikt terrassemiljø med stor overdækning
· Stor grund med plads til leg og spil
· Sælges uden udlejningsaftale

BELIGGENHED:
Først i Blokhus med kort afstand til alt er dette skønne sommerhus placeret. Til trods for sin bynære beliggenhed er den skønne natur lige ved døren - og lad dig blot fornøjes - når du om morgenen åbner terrassedøren og Bambi, Stampe og Blomst står midt på grunden.

Med blot få minutter på cyklen er du midt i skønne Blokhus - her kan du fornøjes med alt, hvad hjertet skulle begære. Byen tilbyder i dag restaurantbesøg i storbyklasse, shoppingscenter med eksklusive varer, store indbydende isvafler, masser af aktiviteter på torvet i ugens løb - og selvfølgelig også Danmarks måske allerbedste badestrand.

BOLIG:
Sommerhuset er opført i 2005 og fremstår i dag stadig som nyt. Huset er opført i kvalitetsmaterialer såvel inde som ude - opført i sortmalede træbrædder med flotte vinduer samt tag af sort cementtagsten. Sommerhuset ligger på en stor lukket grund på 1.300 m2 - grunden er indrettet med plads til leg, boldspil samt grillhygge. Her er store terrassemiljøer - ved huset er en stor sydvendt træterrasse med stor overdækning og udgang direkte fra stue og køkken. Ved huset ligger der et stort udhus med plads til cykler, grill med mere.

Sommerhuset er indrettet på allerbedstevis - og indeholder: god entré. Stort lækkert wellness badeværelse med både spa og sauna.
Videre har man husets hjerterum - det store køkken/alrum i åben forbindelse med stuen - dette rum har et helt unikt lysindfald, både fra udevinduerne men så sandelig også fra vinduer mellem værelser og stue. Stuen er indrettet med både opholds- og spiseafdeling - ligeledes er der brændeovn og skøn hems til de mindste. Sommerhuset indeholder yderligere 3 store soveværelser, med i dag hele 7 sengepladser samt et ekstra badeværelse med bruseniche.

UDLEJNING:
Ingen udlejningsaftale - du disponerer selv fra første dag. Huset har dog mulighed for virkelig høj lejeindtægt - kontakt Thorkild Kristensen for yderligere info.

Søger du et helt fantastisk sommerhus, som du kan bruge fra første dag, så start her. Ring allerede i dag 9673 2000 for fremvisning - husk vi er klar med nøglen ugens 7 dage.
  • Bolig 93
  • Grund 1.300
  • Udhus 8
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2008
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 825 m
  • Stranden 825 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Kristian Mortensen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen