RØDHUS - SKØN BELIGGENHED

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Rødhus Klitvej 49, 9490 Pandrup

Rødhus Klitvej 49, 9490 Pandrup

· Skønt beliggende fritids/helårsbolig
· Stor rummelig beboelse
· Renoveret i 2017
· Fantastisk indretning
· Dejlig kuperet klitgrund
· Gåafstand til stranden
· Masser af muligheder
· Ingen udlejningsaftale - kan overtages straks

BELIGGENHED: I det skønne naturområde ved Rødhus Klit feriecenter, finder man den gamle inspektørbolig, en flot og meget præsentabel villa, som er flot bygget ind i klitlandskabet.
Rødhus området er kendt for sin enestående og flotte natur, og man finder i området alle muligheder for, at opleve de store lyngsletter, de hyggelige klitplantager, og de dejlige strande.

BOLIG: Boligen er velegnet både som helårs villa og som fritidsbolig - idet der ikke er bopælspligt i området, er muligheden der for begge dele. Boligen har tidligere tjent som inspektørbolig for feriecenteret og der blev i sin tid, da huset blev opført, ikke sparet på materialerne og huset er fyldt med dejlige detaljer.
Huset er renoveret i 2017 med bl.a. nye vinder og yderdøre, næsten overalt. Nyt klinkegulv i gang og køkken/alrum. Nyt køkken. Nyt badeværelse.

Der er tale om en bolig på ikke færre end 227 kvm, og hertil kommer der en dejlig funktionel kælder på 128 kvm, hvor af der er indrettet garage i de ca. 40 kvm.

Fantastisk opholdsstue med trægulv og helt unik udsigt over den enestående og flotte natur. Opholdsstuen har en stor hyggelig pejs og udgang til en helt fantastisk terrasse med flot udsigt. Super lækkert køkken/alrum med nyt køkken fra 2017 i flotte lyse farver og nyt klinkegulv fra 2017. Fra spisepladsen i køkken/alrummet har du flot udsigt over den enestående flotte natur samt udgang til morgen terrasse.
I den ene ende af huset er der separat afdeling med 2 værelser med adgang til badeværelse og i den anden ende af huset er der soveværelse og værelse med adgang til nyt lækkert badeværelse fra 2017.

Stor anvendelig kælder på 128 kvm hvoraf der er 40 kvm garage. Her er stor vaskekælder, stort kontor, toilet, fyrrum med oliefyr.

En fyldestgørende beskrivelse af dette emne vil være svær at lave, det skal simpelthen opleves, men der er tale om en villa med så meget plads, at selv den store familie vil finde den enorm rummelig.

HAVE: Rundt ved huset er der flere store dejlige terrasser, og fra klitten bag villaen er der den mest utrolige og fantastiske udsigt over området og ud til havet.

UDLEJNING: Der er ingen udlejningsaftale på villaen og den kan således overtages straks.

Bemærk: Huset sælges uden indbo.
  • Bolig 227
  • Kælder 128
  • Grund 1.171
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 1979
Rødhus

Rødhus er et ideelt område for naturelskere, der ønsker at holde ferie i rolige omgivelser ved strand og smuk natur, men samtidig gerne vil være tæt på de mange aktiviteter, seværdigheder og forlystelser, som Nordjylland byder på. De endeløse åbne vidder, gamle klitplantager, brede sandstrande og den fantastiske natur giver ro i sjælen og fornyet energi.​

 
Afstande
  • Blokhus by 6,5 km
  • Stranden 650 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen