UNIKT LIEBHAVERHUS I FØRSTE KLITRÆKKE MED FANTASTISK HAVUDSIGT

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Grønhøj, Hedvigsvej 1B, 9480 Løkken

Grønhøj
Hedvigsvej 1B, 9480 Løkken
· Enestående arkitektur i første klitrække
· Fantastisk udsigt både mod havet mod vest og naturen mod øst
· Strand og klitter som nærmeste nabo
· Pompøst og luksuriøst sommerhus
· Enestående plantegning med rum til familien
· Moderne sommerhus i eksklusivt og intelligent materialevalg
· Terrassemiljø mod hvert et verdenshjørne
· Energimæssigt fremtidssikret, hvis I på sigt ønsker at bo her året rundt

BELIGGENHED:
Midt i marehalmen hører man vindens stille susen og med direkte adgang til Vesterhavet ligger dette fuldstændig fantastiske sommerhus - sommerhuset er højt placeret så havudsigten kommer helt ind i stuen, og ligeledes beliggende så langt mod vest, at terrassen grænser helt op mod klitfredningen.

Området er kendt for sin fantastiske badestrand, og så sandelig også for resten af den skønne natur - kuperede klitter, lyngsletter og store plantager. Har man først mærket området på alle årets tider, lige fra den stegende sol, ruskende efterårsvind og den stille vintermorgen, hvor området er dækket i et fint lag sne - ja så vil man bare tilbage hertil.

BOLIG:
Allerede når man ankommer til sommerhuset, er man klar over, at dette er noget særligt. Arkitekten har formået at få sommerhuset til at falde perfekt ind i de maleriske omgivelser - huset er opført i cedertræ, med aluminiumsvinduer og sort liste-tagpap. Huset rundt er der de skønneste terrassearealer - og uanset solens og vindens placering finder man med garanti en krog, hvor man ynder at opholde sig.

Sommerhuset byder velkommen i en imponerende entré, hvor fra også resten af huset fordeler sig fra. Fra entréen bevæger vi os op i stuen - et helt fantastisk værested, man drages straks af de imponerende vinduespartier, og selvfølgelig den bag vinduet helt fantastiske udsigt over havet. Stuen ligger i åben forbindelse med stilrent køkken fra boform. I stuen er der brændeovn til de kolde aftner, hvor man trækker sig under tæppet i stuen, og bare kigge ud på den altoverskyggende ro.

Fra stuen er der et par trin ned - først er der et fantastisk master-bedroom med eget badeværelse - soveværelset her udmærker sig ved, at det ligesom stuen har et fantastisk vinduesparti mod vest, hvor havudsigten strømmer ind over sengen - ligger man sig først til rette her, kan det blive svært at komme videre. Længere ned i huset er der yderligere 3 store og højloftede soveværelser, et skønt badeværelse med brus og kar, fra karret kan man sidde og kigge ud over naturen mod øst. Herudover er der et praktisk bryggersrum med vaskemaskine og tørretumbler.

Ved siden af huset ligger der et stort udhus på hele 35m2 - at kalde det udhus er næsten en skam, både qua kvaliteten, men så sandelig også grundet udsigten. Udhuset er opført i samme flotte materialer, og har et væld af anvendelsesmuligheder.

Yderligere skal nævnes at huset er udstyret med intelligent elinstallation (IHC-anlæg) og selvfølgelig en praktisk udebruser.

UDLEJNING:
Sommerhuset sælges uden udlejningsaftale, og kan derfor overtages og tages i brug straks.

Drømmer I om et af Vestkystens mest unikke beliggenheder samt et stilrent sommerhus - så ring 9873 2000 i dag - vi glæder os til at vise jer dette sommerhus.
  • Bolig 148
  • Grund 2.872
  • Udhus 35
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2007
Grønhøj

Det fantastiske område Grønhøj Strand er beliggende midt mellem Blokhus og Løkken, og dette er den perfekte location for dem, der går efter fred og ro, og ønsker at komme lidt  væk fra de større badebyer. Ved Grønhøj finder man en af de bedste badestrande på den jyske vestkyst. Her er stranden helt fantastiske – om det er en varm sommerdag med hygge og boldspil, eller det er en kold efterårsdag med en lang gåtur.

Afstande
  • Løkken by 3,5 km
  • Stranden 100 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen