LØKKEN - HYGGELIGT RENOVERET HUS

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Norgesvej 12, 9480 Løkken

Norgesvej 12, 9480 Løkken
LØKKEN - HYGGELIGT RENOVERET HUS

· Super hyggeligt dobbelthus
· Centralt beliggende i Løkken
· Dejligt indrettet overalt
· Hyggelig lukket have
· Stor sydvendt terrasse
· Gåafstand til torvet og stranden
· Anneks (ikke godkendt til beboelse)
· Ingen udlejningsaftale

BELIGGENHED: Med en absolut central placering i Løkkens centrum, finder man dette hyggelige og dejlige hus. Her er der kun ganske kort afstand til såvel byens centrum, som til den helt vidunderlige strand man finder ved Løkken.
Løkken by, er en af de få tilbageværende steder, hvor man stadig finder et lokalt fiskerleje, her kan man næsten dagligt opleve de små fiskekuttere gå på havet og fange friske fisk, der senere landes og sælges til bl.a. de lokale restauranter m.m.

BOLIG: Allerede når man drejer ned af den lille grusvej, der fører ned til huset, fornemmer man hyggen og roen der breder sig.
Vel ankommet til huset, stiger man ud af bilen, og her fornemmer man den stille brusen der er i baggrunden - det er Vesterhavet, som slår sine bølger ind i mod stranden.

Der er skiftet vinduer og døre i hus og anneks i 2009 (der er kun skiftet glas i veluxvinduerne).
Der skiftet til tegltag i 2008 hvor der også kom ny isolering efter lovgivningen.
Der blev indvendig renoveret i hus og anneks i 2004.

Men velkommen indenfor, her finder man et hyggeligt og dejligt indrettet hus. Her er total hygge, synlige bjælker, klinkegulv med gulvvarme, trægulv, skøn indretning, så kig nærmere på dette helt unikke og dejlige sted.
I underetagen er der indrettet entré med klinkegulv med gulvvarme, pænt badeværelse gulvvarme og bruseniche, et godt soveværelse med skabe.
Stort dejligt køkken/alrum med gulvvarme, spiseplads samt udgang til sydvendt terrasse og trappe til 1. sal. Pænt køkken fra HTH i hvid.

1. sal, hvor der er indrettet en rigtig hyggelig og dejlig opholdsstue, her har man bare lyst til at slappe af og nyde livet, og endelig er der på 1. salen også et fint værelse. Her er loft til kip med synlige hanebånd og vinduer med godt lysindfald.

Anneks på 24 kvm indrettet med stue, soveværelse, badeværelse, bryggers. (Ikke godkendt til beboelse).
  • Bolig 91
  • Grund 357
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 1827 / 1986
Løkken

Velkommen til Løkken – byen for alle på alle årstider. Her har du flere dagligvarebutikker, specialbutikker  – børnevenlige strande – aktiv ferie – hyggelige restauranter – café – barer og diskotek – kunst og kultur. Skøn atmosfære og afslapning hele året. Mærk stemningen omkring midtbyen, og ikke  mindst den lange strand ved det skønne Vesterhav og det hyggelige fiskermiljø fra gammel  tid. Løkken tiltrækker ligeledes børnefamilier – med både skole, sportshal, børnehaver, svømmehal og ikke mindst golfklub. Hver time hele døgnet rundt kommer du nemt med bus til de større byer Aalborg og Hjørring.

Afstande
  • Løkken by 0m
  • Stranden 200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen