Lækkert gennemmoderniseret rækkehus med en fortrinlig udsigt

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Gug, Kronosvej 75, 9210 Aalborg SØ

Gug
Kronosvej 75, 9210 Aalborg SØ
Skønt og gennemmoderniseret rækkehus med et flot vue i Aalborg.

· Lækker underetage med tre værelser og direkte udgang til haven.
· Lys og indbydende stue med et ganske specielt udtryk.
· Hele to ugenerede havearealer med plads til grill og afslapning.
· Elegant køkken i et hvidt design, og med induktion samt pyrolyse.
· Tilknyttet, isoleret garage med plads til alskens opbevaring.
· Fortrinlig og sydvendt altan med udsigt over Ørnehøj Golfklub.
· Såvel et fornemt badeværelse som et gæstetoilet med gulvvarme.

Nu har vi fornøjelsen af at udbyde dette dejlige rækkehus i Aalborg med et fantastiske vue og en attraktiv beliggenhed. I kommer til at bo nær trygge stisystemer, der leder børnene sikkert til Gug Skole. Ydermere får I Gug Børnehave, offentlig transport, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder i gåafstand, mens Aalborg Centrum ligger omtrent syv kilometer væk.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt med gulstensfacade og hvide detaljer. Tilknyttet matriklen er en carport til bilen og en isoleret garage, der nu fungerer som et disponibelt rum og opbevaringsplads. Boligen er gennemmoderniseret, og I kan derfor se frem til at træde ind i et velindrettet og komplet indflytningsklart hjem.

I kan glæde jer til at vågne i et af de i alt tre værelser, hvilke I finder i den lækre underetage. I kan bevæge jer de få skridt ud under bruseren på badeværelset, hvor I ikke skal bekymre jer om kolde fødder, da der er anlagt gulvvarme.

Trappen leder jer op til stuen på det øvre plan med et fortrinligt lysindfald hele dagen fra de sydvendte vinduespartier. I forbindelse hertil ligger køkkenet med induktionskogeplade og pyrolyseovn. I kan nyde middagen på den skønne altan, hvorfra I har en betagende udsigt over området og Ørnehøj Golfklub.

Yderligere byder boligen på hele to ugenerede havearealer, ét flisebeklædt og ét med græsplæne, hvor børnene kan hygge sig med boldspil og leg. I får derfor også rig mulighed for at afholde adskillige grillarrangementer for venner og familie.

Kontakt os for en fremvisning.
  • Bolig 115
  • Kælder 27
  • Grund 395
  • Carport 22
  • Garage 22
  • Udhus 22
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 1979

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen