Flot liebhaverlejlighed med panoramaudsigt!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Musikhuskvarteret, Østre Havnegade 52, 3. TV., 9000 Aalborg

Musikhuskvarteret
Østre Havnegade 52, 3. TV., 9000 Aalborg
· På første parket til Limfjorden
· Moderne ejendom i lækre materialer
· Skønt, åbent opholdsmiljø
· Højt til loftet og skønt lysindfald
· Stor udsigtsterrasse med aftensol
· Praktisk indretning med tre værelser og to badeværelser
· Elevator og egen P-plads i ejendommen
· Godt naboskab og sund ejerforening

Der er en helt enestående, uspoleret panoramaudsigt over Limfjorden, den snart reetablerede Østerå og det nærtliggende Musikkens Hus fra denne store, lækre fireværelses lejlighed på Aalborgs nye havnefront. Udsigten kan blandt andet nydes fra en rummelig og delvist overdækket terrasse med vinterhave samt fra boligens lyse og luftige opholdsmiljø – hvor der er dejligt højt til loftet.

Her kommer I på samme tid til at bo ugeneret og helt centralt. Der er nemlig masser af luft omkring ejendommen, og fra lejligheden, der er placeret på tredje sal, kan I let følge med i livet og aktiviteterne i det spændende område, hvor folk snart vil søge ud for at slappe af ved åbredden. Lokker vandet, kulturtilbuddene eller en af de mange caféer eller restauranter, er det bare at tage elevatoren ned - og så er I næsten fremme.

Ejendommen er opført så sent som i 2015, og byder blandt andet på en P-kælder, hvor I får egen parkeringsplads. I finder også et privat opbevaringsrum i kælderen, ligesom her er et godt naboskab, og I bliver medlem af en god ejerforening.

Med sine tre værelser, to badeværelser og et enkelt bryggers er boligen perfekt til parret eller til den lille familie. Alt står nærmest så godt som nyt, og særligt det største værelse er lækkert med integreret walk-in-closet og udgang til en vestvendt altan ud mod Øterå.

Og så skal opholdsmiljøet simpelthen opleves. Det består af stue og køkken-alrum i åben forbindelse og har et enestående lysindfald, der falder ned på det pæne trægulv via store vinduesflader fra gulv til loft ud med vandet og havnen - her vil I blive vidne til nogle fantastiske solnedgange. Det er også herfra, I får adgang til terrassen, hvor den glasbeklædte vinterhave kan lukkes helt til, så I kan sidde herude hele året.

Lyder det som stedet for jer? Så ring, og lad os arrangere en fremvisning på Østre Havnegade 52!
  • Bolig 182
  • Kælder 3
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2015

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen