MARKANT 1 PLANS VILLA MED FANTASTASTISK BELIGGENHED MIDT I BLOKHUS

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Sønder I By 20, 9492 Blokhus

Sønder I By 20, 9492 Blokhus

· Stor et plans villa med hele 254m2 under tag
· Meget velholdt - nymalet facade i 2018
· Skønt terrassemiljø huset rundt
· Unik planløsning - plads til 2 familier eller teenageafdeling
· Integreret garage med værksted
· Fantastisk beliggenhed - tilbagetrukket og alligevel midt i byens puls
· Få minutters gang til det fantastisk Vesterhav
· Kan benyttes til helårsbolig og sommerhus

BELIGGENHED:
Drømmer du om, at mærke byens sus, men stadig ønsker at opleve Blokhus ro og have naturen og Vesterhavet lige uden for døren - så skal du se dette hus. Huset ligger nemlig i det meget attraktive område Sønder I By. Villaen er med sin beliggenhed særdeles velegnet som både helårs- og sommerhus, idet der ikke er bopælspligt i Blokhus.

Huset ligger fantastisk placeret i Blokhus. Når du kommer hertil, efter køreturen gennem Blokhus, specielt forbi Torvet - der altid emmer af liv, vil du kunne mærke, at nu skal man slappe af - og netop her er det muligt - her er ingen pligter, når du ankommer - her skal du blot parkere bilen - derefter er det kun din tanker og fantasier, der sætter grænserne - du kan gå en tur på den fantastiske strand, smutte op og få en fadøl eller en kop kaffe i byen, eller bare blive hjemme på egen terrasse.

BOLIG:
Velkommen til Sønder I By 20 - helt tilbagetrukket for enden af blindvej, ligger denne meget velholdte villa fra 2004 - huset er virkelig flot og er i 2018 malet og fremstår derfor helt skarpt.

Indenfor har vi også på alle måder et skønt hus, som indeholder: Stor praktisk entré, helt fantastisk køkken/alrum med masser af plads og udgang til terrasse på begge sider. Stor lækker stue med brændeovn og god karnap med skønt lysindfald. 4 store soveværelser med masser af plads - et ene så stort, at det nemt kan bruges som multirum. 2 skønne badeværelse, hvoraf det ene er udstyret med badekar. Ydermere har man stort praktisk bryggers. I alle rum er der gulvvarme. Til huset er der en stor god integreret garage med tilhørende værksted/opbevaringsrum.

Huset rundt er der de skønneste terrasser med massere plads til familie og venner.

Start din søgning her, hvis du skal have et stort flot hus med bedste placering i Blokhus - ring 9673 2000 for fremvisning heraf - vi er klar med nøglen alle ugens 7 dage.
  • Bolig 217
  • Grund 929
  • Garage 37
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2004
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 200 m
  • Stranden 400 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen