SKØN LANDEJENDOM LIGE PÅ BYGRÆNSEN TIL FJERRITSLEV

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Bygholmvejlevej 73, 9690 Fjerritslev

Bygholmvejlevej 73, 9690 Fjerritslev

· Drømmer du om et liv på landet, og stadig tæt på byen?
· Beliggende lige på bygrænsen til Fjerritslev
· Flot og nænsomt renoveret med respekt for byggestilen
· Flot stil - rødt tegltag, hvidpudset facade og sprossevinduer
· Rummeligt hus 5 værelser
· Parklignende grund med frugttræer og nyttehave
· Fantastiske terrasser
· Skøn udsigt til markerne omkring

BELIGGENHED:
Når man ankommer til Bygholmvejlevej er det svært ikke at begynde, at fløjte - man kan ganske enkelt ikke lade være, her er nemlig højt til loftet og en skøn ro. Her kan man trække børnene ud fra sofaen og væk fra iPaden - det er nemlig kun fantasien der sætter grænser for, hvad der skal ske.

Ejendommen ligger lige på bygrænsen til Fjerritslev og til trods for, at man er på landet er der på cykel kun 2 kilometer til skolen.
Fjerritslev er i dag en hyggelig og livlig handelsby, hvor man finder en bredt udbud af hyggelige specialforretninger og andre indkøbsmuligheder.

BOLIG:
Ejendommen der med sine 283m2 under tag, kan rumme de fleste. Ejendommen er opført i flot stil og i ejers tid løbende renoveret - huset er med rødt tegltag fra 2000, hvidpudset facade og sprossevinduer fra 2009 - 2015.
Velkommen indenfor: Der bydes velkommen i flot hall, hvorfra der fordeles til resten af ejendommens rum. Den ene fløj indeholder familiens samlingspunkter, skøn vinkelstue med flot lysindfald fra syd, fin afgrænset spisestue som ligger op til køkkenet og fra køkkenet er der adgang til bryggers og grovkøkken. I den anden fløj er der en skøn værelsesafdeling med 3 store soveværelser og et stort alrum som samler de 3 værelser - perfekt til børneafdeling. I forlængelse af denne afdeling er der badeværelse med bruseniche.
Yderligere har vi endnu et skønt badeværelse med kar, stort soveværelse, depotrum samt et rum, der er klargjort til nyt badeværelse.

I forlængelse af ejendommen er der stort hobbyrum, fyrrum og integreret garage. Huset har også en 1. sal, denne er ikke indrettet og bruges i dag som depotrum.

Ejendommen er vanskelig at lave en fyldestgørende beskrivelse af, og fortjener med sikkerhed et besøg.

HAVE:
Ejendommen ligger på en stor flot grund på hele 4.051m2 - grunden er stor flot indkørsel med grus, stor randbeplantet have med skøn bevoksning, der beskytter godt mod vinden fra vest, stor nyttehave med plads til alle havemandens egen avl af alt fra kartofler til morgenfruer, flotte frugttræer, bærbuske og selvfølgelig terrasser til de fleste verdenshjørner.

Til huset er der stort praktisk udhus med værksted samt plads til brænde til fastbrændselsfyret.

Ønsker du at komme lidt væk fra byens trængsel, og stadig gerne vil have den tæt på - så skylder du dig selv et besøg her. Ring i dag 9673 2000 for fremvisning af denne skønne ejendom.
  • Bolig 283
  • Grund 4.051
  • Udhus 50
  • Værelser 5
  • Stuer 3
  • Etager 1
  • Opført 1940 / 1973
Afstande
  • Centrum 1 km
  • Vandet 7 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen