Den allerbedste beliggenhed i Hasseris

Indre Hasseris, Hasserishøj 10, 9000 Aalborg

Indre Hasseris
Hasserishøj 10, 9000 Aalborg
· Moderne villa med smuk udsigt
· Denne elegante villa er beliggende på toppen af Hasseris
· Opført i 1988 og derved en af de nyeste villaer i området
· Spændende arkitektur med forskudt niveauer, der er afpasset havens forløb
· Masser af plads med hele 276 m²
· Heraf 184 m² bolig og 92 m² kælder i moderne kvalitet
· Ekstra stor grund på hele 1.000 m² med solgård og flere terrasser
· Villaen fremstår i god stand med bl.a. nyrenoverede facader
· Boligen indretning og beliggenhed skal opleves

BELIGGENHED
Navnet Hasseris Høj fortæller det hele - Her kommer du til at bo på toppen af Hasseris, hvor byen og Mølleparken mødes. Området er kendt for de mange elegante villaer, der snor sig op ad bakken mod Mølleskoven. De hyggelige stier leder rundt i området, der er oplagt til løbeturen, mens Mølleparken er vært for f.eks. for det store bål Sankthansaften.

Børnenes skolevej er også unik, idet de blot skal følge skovvejen i 8 minutter før børnene er ved skole eller sportspladsen. Aalborg Zoo frister også med beliggenheden lige på den anden side af Mølleskoven.

BOLIG
Fra vejen ledes du af bred indkørsel til dobbelt carport og videre til det præsentable indgangsparti. Indenfor kan du vælge at gå til højre mod soveafdeling eller til venstre mod stuerne.
Husets hjerte er det unikke alrum, hvor familie og gæster samles ved langbordet, mens ilden buldrer i pejsen. Det store køkken er placeret lige ved siden af. Også køkkenet er udført i elegant design med masser af skabe og hyggelig spiseplads, hvor morgenkaffen kan nydes, mens døren står åben til solgården.

Fra alrummet er der 5 trin op til den store opholdsstue, hvor der med mere end 4 meter til loftet er masser er rum. Der er den smukkeste udsigt mod vest, hvor solen går ned over Limfjorden.
Fra stuen er adgang til indskudt etage, der er indrettet med stort kontor/værelse på ca 14 m². Her kan du arbejde i fred og ro, mens udsigt over byen kan nydes fra skrivebordet eller altanen.

SOVEAFDELING
Fra hall er der adgang til det store mastersoveværelse, hvor der er ekstra mange skabe og indgang til det private badeværelse. I badeværelset er der naturligvis både bruseniche og skøn spa. Her kan du børste tænder og samtidig nyde udsigten over Indre Hasseris.

Udover værelset ved stuen er der også stort værelse på hele 15 m² med ekstra soveplads på den store hems. Der er også direkte udgang til haven.

PARTERRE
Fra hall leder trappen til underetagen, der ligeledes er i forskudt plan. Anvendeligheden er helt i top, og der er her teenagerne kan bolte sig i multirummet eller hjemmebiografen. Aftenen kan også begynde i vinkælderen, hvor der er plads til en anseelig vinsamlig. Herudover er der ekstra disponibelt.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 9.800.000
 • Udbetaling 490.000
 • Netto 34.597
 • Ejerudgift 6.221
 • Varmeudgift 1.313
 • Energimærke D
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 184
 • Kælder 92
 • Grund 1.000
 • Carport 49
 • Værelser 2
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1988
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
 • Aalborg Zoo 750 m
 • Skolen 800 m
 • Skov 200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen