I dette felt kopieres overskriften fra SOP - Forinden henter du den fulde beskrivelse fra SOP

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Vesterå 9, 2. 2., 9000 Aalborg

Vesterå 9, 2. 2., 9000 Aalborg
Bliv en del af byens hjerte i denne yderst centrale og flotte lejlighed!

· Attraktiv beliggenhed i det centrale Aalborg.
· Åbne og rummelige rum med nymalede vægge og nyslebet gulv.
· Åbent køkken-alrum med god plads.
· Køkken med hårde hvidevarer til alle behov.
· Lækker tagterrasse med borde, stole og liggestole.
· Kort afstand til alt hvad Aalborg har at byde på.
· Godt med skabsplads i både entré og soveværelse.
· God belysning med nye spots i alle lejlighedens rum.
· Dejligt og rummeligt badeværelse med vaskemaskine samt tørretumbler også af nyere dato.


Omringet af hele Aalborg og alle byens muligheder, kan denne flotte lejlighed ikke ligge mere centralt. Du er blot et par skridt fra de mange af de ting, som byen har at byde på. Om det er maven eller moden der råber højest, er man blot få meter fra Bispensgade, som kan byde på alt fra caféer til tøjbutikker og restauranter.


Er det en af de dage, hvor man har behov for lidt luft, så ligger Aalborg Havnefront blot par minutter fra lejligheden. Her er der mulighed for at nyde godt af Limfjorden og lade batterierne op. Jomfru Ane park ved havnefronten er desuden et forsamlingspunkt for mange mennesker i alle aldre, hvor der grilles, spilles live musik eller noget helt tredje.
To af de større indkøbscentre, Friis og Salling, ligger også lige omkring hjørnet. Her åbnes snart en af de helt store og attraktive kæder, Magasin, der kan byde eksklusive mærker udover det sædvanlige.

Skal man udenbys, ligger der et knudepunkt af buslinjer for enden af Bispensgade. Her kan man køre i alle retninger, om det er Universitetet eller Aalborg lufthavn der er destinationen.


Når man atter er tilbage i den flotte toværelses, træder man ind i en lys fordelingsentré med adgang til køkken-alrum og badeværelse. Indflytningsklar er der ingen tvivl om, med de nymalede lyse vægge, nyslebet gulv og hårde hvidevare der dækker alle behov. Køkken-alrummet er stort og åbent med plads til både at skabe en hyggelig stue og spisestue, eller hvad der ellers måtte falde ind. Lejligheden har desuden fra stuen et stort vinduesparti, der vender mod gårdhaven og danner en hyggelig stemning og ro. Der er god skabsplads, da der både i fordelingsentréen og soveværelse er indbyggede skabe. Skulle dette mod forventning ikke være nok, tilhører der et depotrum i kælderen. Badeværelset er med den gode plads, velindrettet med både vaskemaskine, tørretumbler og separat bruseniche.
Et par etager længere oppe er der en lækker tagterrasse med borde, stole og liggestole. Her er der god mulighed for at nyde det gode vejr, om det er med grill eller bare en snak med vennerne.
  • Bolig 64
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1967 / 1996

Har du spørgsmål?

Cecilie Rafn
Lejlighedsspecialist - Salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen