Lønstrup - skønt sommerhus m/havkig

Harerenden 95, 9800 Hjørring

Harerenden 95, 9800 Hjørring

· Beliggende i det skønne Harerenden
· Flot havkig fra huset
· Skønt indrettet sommerhus
· Flot og velholdt overalt
· Skønne terrasser rundt ved huset
· Kort afstand til hyggelige Lønstrup
· Fantastisk natur lige uden for døren
· Udlejning igennem Feriepartner Lønstrup

BELIGGENHED: Dette fantastiske sommerhus ligger blot 200 meter fra Vesterhavet, så her er der rig mulighed for at komme helt tæt på den fantastiske natur, som Vestkysten tilbyder - med de flotte klitter og Vesterhavets brusende bølger indenfor få minutters gang! Får du lyst til en dukkert - ja, så er det bare at svinge håndklædet over skulderen og 2 minutter efter, så står du med sand mellem tæerne.
Lønstrup er kendt som kunstens by og er tæt pakket med glaspustere, smykkekunstnere og gallerier og byen har desuden et skønt udbud af dejlige restauranter og hyggelige cafeér.

BOLIG: Når man passerer byskiltet, og drejer ind af Kystvejen, mærker man med det samme den specielle atmosfære, som byen indeholder, og mens man kører igennem Harrerenden, fyldes ens tanker straks med sol, sommer og afslapning.

Vel ankommet til Nr. 95 bliver bilen parkeret og man bevæger sig de få meter rundt om huset til indgangen, dog er man nødt til lige at stoppe på vejen og nyde det flotte havkig som er ned imellem klitterne.
Indenfor bydes man velkommen af en skøn rummelig entré som samtidigt rummer opgangen til husets fine hems, og fra entréen er der adgang til et stort super lækkert badeværelse med spa/sauna og bruseniche, og det er ligeledes i denne afdeling af huset man finder hovedsoveværelset.

Fra entréen er der videre adgang til et skønt lyst køkken med åben forbindelse til en stor dejlig spiseplads, og her kan man sidde i hyggelige rammer og kigge ned over klitterne til havet.
Fra spiseafdelingen går man videre ind i huset hyggelige stue som er skønt indrettet og hvor lofterne går til kip, således man får en skøn rumfornemmelse og man oplever en skøn afslappet atmosfære.

Endelig finder man også i denne afdeling af huset, det andet soveværelse som ligger lige op af endnu et skønt badeværelse med bruseniche.

Et super lækkert sommerhus med en skøn beliggenhed og det skal simpelthen opleves for at får det hele med, og har man ikke nok i selve huset er der kun få minutters gang til Skallerup Seaside Resort hvor der er masser af muligheder for aktiviteter..UDLEJNING: Huset udlejes pt. igennem Feriepartner
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.595.000
 • Udbetaling 130.000
 • Netto 9.433
 • Ejerudgift 2.670
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 93
 • Udhus 4
 • Værelser 2
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2008
Hjørring kommune

Hjørring Kommune er en kommune i Region Nordjylland, som ud over Hjørring omfatter byerne HirtshalsSindal og Løkken. Kommunen dækker den nordvestlige del af Vendsyssel, grænsende mod Frederikshavn Kommune i øst, Brønderslev Kommune i syd og Jammerbugt Kommune i sydvest. Hjørring er kommunens største by.

Motorvejen E39 har sit danske udgangspunkt ved færgelejet i Hirtshals, hvorefter den går mod syd gennem kommunen. Fra Hirtshals er der færgeforbindelse til NorgeIsland og FærøerneVendsysselbanen kommer fra syd mod Hjørring by, hvorefter den går stik mod øst. På Vendsysselbanen har kommunen stationer i VråHjørringSindal og Tolne. Fra Hjørring by er der desuden forbindelse til Hirtshals via lokalbanenHirtshalsbanen.

Hjørring Kommune opstod ved sammenlægning af kommunerne HirtshalsHjørringLøkken-Vrå og Sindal i 2007.

Afstande
 • Lønstrup 1500 m
 • Stranden 300 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen