Skøn 2 værelses i hjertet af Aalborg med fint kig ud over Vestbyen

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Vestbyen, Helgolandsgade 62, 4. TH., 9000 Aalborg

Vestbyen
Helgolandsgade 62, 4. TH., 9000 Aalborg
·Indflytningsklar 2 værelses i hjertet af Aalborg
·Tæt på Aalborg Street Food og Vestre Fjordpark
·Flot og ugeneret udsigt over Vestbyen
·Velindrettet køkken med masser af skabsplads og gasblus
·Stort badeværelse modsat mange af områdets lejligheder
·To gode værelser med nydelige plankegulve
·God indretning med entréen som det centrale knudepunkt
·Velfungerende ejerforening

Denne indflytningsklare 2 værelses lejlighed er i hjertet af Aalborg er den perfekte studiebolig. Her bliver du en del af bylivet og en meget velfungerende ejerforening, som holder den velholdte ejendom ved lige. Desuden får du en fremragende udsigt over Vestbyen. Udover at have det tempofyldte byliv som en del af dit nærområde er der også adgang til rekreative områder som Vestre Fjordpark, og du kan nemt få stillet sulten ved Aalborg Street Food. Indkøb er hurtigt klaret i den lokale Fakta, og også Haraldslund Svømmehal er inden for kort gåafstand.

Lejligheden ligger på fjerde sal i den charmerende rødstensejendom, som har fået nyt tag i 2012. I 2015 blev opgangen malet, og to år senere er der lagt nyt linoleum. Med til boligen hører et loftsrum, og bilen kan parkeres på gaden. Fra entreen er der adgang til hele lejligheden, som har fået udskiftet alle vinduer i 2009. I samme omgang kom der nyt toilet i det store badeværelse. I 2014 blev der isat ny vask og vandhane i køkkenet samt installeret en opvaskemaskine. Et af de to gode værelser kan let bruges som stue, og i begge rum er der pæne plankegulve. Lejligheden fuldendes af det velindrettede køkken, der har gasblus samt masser af skabsplads til køkkengrejet.

Kort og godt er dette en særdeles velholdt lejlighed, der er lige til at flytte ind i. Især hvis du vil bo i hjertet af den levende storby, hvor tiden aldrig står stille. Kontakt os for mere information og en fremvisning.
  • Bolig 54
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1930
Vestbyen

Vil du bo i gåafstand fra Aalborg City´s pulserende liv og samtidig nyde godt at det hyggelige miljø omkring lystbådehavnen og Fjorden, så er Vestbyen stedet for dig. Her finder du ro og fred, gode indkøbsmuligheder og masser af charme og sjæl.

Derudover er det også i Vestbyen, du finder Nordjyske Arena, Haraldslund vand- og kulturhus, væddeløbsbanen og det snarligt nyrenoverede Vestre Fjordpark – et samlingssted for alle, der har lyst til at svømme, sejle i kano og kajak, windsurfe, vinterbade eller bare nyde solen og naturen ved fjorden. 

Sælger udtaler sig

Lejlighedens kvadratmeter er godt udnyttet og fra entréen er der adgang til det hele, så boligen føles større, end den er. For en lejlighed i Vestbyen har den et stort badeværelse og en helt fantastisk udsigt, som ikke er generet af byggeri. Desuden er der kort afstand til Aalborg Street Food.
 

Afstande
  • Aalborg City 1 km
  • Bådehavnen 700 m
  • Indkøb 500 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen