Virkelig skøn lejlighed med altan i Aalborg Centrum!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Toldbodgade 31, 2. TH., 9000 Aalborg

Toldbodgade 31, 2. TH., 9000 Aalborg
Virkelig skøn lejlighed med altan i Aalborg Centrum!

. Skøn og unik lejlighed midt i City
. Klassisk charme og eksklusivitet
. Smuk udsigt over Limfjorden
. Rigtig god stand - lige til at flytte ind i
. Store dejlige og lyse stuer - stor altan
· Med elevator!

Moderne komfort og klassisk charme forenes i denne eksklusive ejerlejlighed, der ligger yderst attraktivt i Aalborg centrum blot 100 meter fra fjorden. Den smukke udsigt over havnefronten, broerne, vandet ogøsthavnen, en placering i særklasse samt mange kvadratmeter i flot opdateret stand er alle gode grunde til at falde for boligen, som også udemærker sig med en skøn atmosfære med sans for detaljen.

Lejligheden ligger på anden sal i en velholdt hjørneejendom med masser af lys og luft omkring. Som en af de få har den elevator. Den fine ejendom ejes af en velfungerende forening med sund økonomi og orden i sagerne.
Herunder oplyser sælger bl.a. om foreningen:
Det er besluttet i foreningen, at opgang males snarest, ny belægning på trappen, ny belysning. Baggård shines op med krukker og planter og siddemiljø. Der opsættes snarest tremmerum i kælder og de fleste lejligheder får mulighed for leje heraf. Nye altaner mod gården etableres ifølge sælger inden foråret . Sælger betaler for nærværende ejerlejligheds andel af udgift til ny altan.

Selve lejligheden er en gennemgribende moderniseret fra 2013 til 2016 med respekt for den originale charme, der er flot bevaret, selvom nye, intelligente løsninger er kommet til. For eksempel er der installeret fjernbetjent IHC-system, mobilbetjent kodelås til døren og indbygget højttalersystem i hele boligen. Samtlige materialer er udvalgt fra øverste hylde, og et fint eksempel på det findes i det grebsfrie Invita-køkken, som er udformet med Vola-armatur, Arne Jakobsen-lamper og en Corian-bordplade, der går igen i karmen.

Mulighederne er tilmed mange i boligen, der har en sublim planløsning, hvor selv en familie får god plads til at brede sig på. Udover et køkken-alrum med forbindelse til en stor stue via charmerende dobbeltdør tæller den tre regulære værelser, to badeværelser og et lille kontor - det hele badet i et unikt lys.

Alle værelser har god plads til skabe, og to af dem har direkte udgang til en sydvendt altan. Foruden for entréen og en praktisk fordelingsgang får I en god, lille hyggekrog i alrummets karnap, hvor der er et fabelagtigt vue til den pulserende havnefront, Kulturbroen og det maritime liv.

Med adresse på Toldbodgade får I selvsagt serveret alle byens tilbud på et sølvfad. Uanset om I sætter pris på det rige café- og kulturliv i centrum og på havnefronten, I vil have kort afstand til skoler, uddannelse, fritidstilbud og indkøb eller nyder at gå en tur langs vandet og runde eftermiddagen af med et besøg hos Aalborg Street Food. Nærområdet byder på noget for alle.
  • Bolig 173
  • Værelser 4
  • Etager 1
  • Opført 1939 / 2007
Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen