Attraktiv beliggenhed i Hasseris ved Rotunden

Hasseris, Per Degns Vej 7, 9000 Aalborg

Hasseris
Per Degns Vej 7, 9000 Aalborg
· Attraktiv beliggenhed i Hasseris ved Rotunden
· Trygge stisystemer til Gl. Hasseris Skole.
· Placeret for enden af den lukkede Per Degns Vej.
· Gulvvarme i alle rum med flotte egeplankegulve.
· Lys og indflytningsklar bolig.
· Nem og ligetil have med rummelige træterrasse.
· Velindrettet med fire værelser og skønt køkken-alrum.
· Flot, lyst køkken med Gaggenau ovn og Amerikanerkøleskab.

Med en attraktiv beliggenhed på Per Degns Vej 7 i Hasseris møder I denne flotte og helt indflytningsklare etplansvilla, som venter på at få nye ejere. Boligen ligger for enden af en lukket vej, og via stisystemer kommer I trygt til den nærliggende Gl. Hasseris Skole. Derudover er I tæt ved Hasseris Bymidte, indkøbs- og transportmuligheder.

Når I ankommer til villaen, kan bilen parkeres i indkørslen, og herfra får I let adgang til hoveddøren. Indenfor møder I 166 velindrettede m2 fordelt på ét plan med gulvvarme i alle rum og plankegulve i eg. I træder ind i bryggerset, som kan indrettes med vaskefaciliteter, og herigennem kommer I til en fordelingsgang, der fører jer til boligens forældresoveværelse med skjult walk-in-closet bag en skabsskydedør. I finder også de to børneværelser, der er ført til kip, så I har muligheden for at etablere hems. Værelserne deles om to badeværelser, der begge har bruseafsnit. I samme ende, som værelserne ligger, er der også et kontor med hems, som nemt kan laves om til endnu et børneværelse. I modsatte ende kommer I til det centrale rum, hvor køkken-alrum og stue er integreret, og giver jer de perfekte rammer til at kunne nyde hinandens selskab. Køkkenet præsenterer sig med hvide elementer samt stål- og granitbordplade, hvor middagen kan tilberedes. Her er også alle hårde hvidevarer inklusiv en ovn fra Gaggenau, et amerikanerkøleskab og en loftemhætte. I stuen kan I samle jer om pejsen i de komfortable møbler og nyde lysindfaldet fra vinduespartierne.

Med udgang fra både alrum og stue når I til træterrassen, der breder sig på husets syd- og vestside. Her kan I både arrangere jer med havemøbler og grill og nyde en afslappende stund, mens børnene leger og spiller bold på græsset.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 4.950.000
 • Udbetaling 250.000
 • Netto 18.307
 • Ejerudgift 3.328
 • Varmeudgift 634
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 166
 • Grund 800
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 1961 / 2008
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Sælger udtaler sig

Da vi købte huset, kunne vi straks mærke, at det var huset for os. Villaen ligger på en lukket vej i rolige omgivelser, og samtidig har vi ikke langt til alt, som vi har brug for i vores hverdag. Samtidig var huset helt indflytningsklar, hvilket var en væsentlig faktor for os.

 

Afstande
 • Aalborg Storcenter 5,5 km
 • Centrum 3,0 km
 • Hasseris Bymidte 1,3 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen