Attraktivt rækkehus med skøn terrasse tæt på Kridtgraven i Aalborg

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris, Bundgårdsvej 37, 9000 Aalborg

Hasseris
Bundgårdsvej 37, 9000 Aalborg
Attraktivt rækkehus med skøn terrasse tæt på Kridtgraven i Aalborg

·Attraktiv beliggenhed med kort afstand til Aalborgs faciliteter
·Naturskønt område i kort afstand fra Kridtgraven og fjorden
·Rolig, fredelig beliggenhed på en lukket vej i Hasseris
·Særdeles nydeligt Unoform-køkken med massiv bøgetræsbordplade
·Vidunderligt opholdsmiljø med masser af lysindfald i stueområdet
·Elegant badeværelse på førstesal i et moderne design
·Tre fine værelser, hvor af to har indbyggede skabe
·Lækkert overdækket terrasseområde med udgang fra alrummet.


Ikke langt fra det naturskønne landskab ved Kridtgraven ligger dette attraktive rækkehus i Hasseris tæt på Aalborgs pulserende bymidte. Her kan I se frem til lyse opholdsrum, et flot køkken og en skøn have med en stor, dejlig træterrasse.

Rækkehuset i halvandet plan med kælder har en rolig beliggenhed på en stille, lukket vej, hvorfra der ikke er langt til gode indkøbsmuligheder i Hasseris bymidte. I får gåafstand til daginstitution, skole og idrætsfaciliteter samt kort afstand til fjorden, som indbyder til friske gå- eller løbeture under den skyfri himmel.

Efter I er ankommet til huset, kan bilen parkeres i egen garage, inden I går ind i den velholdte og pæne bolig. I entréen finder I trappen, der både leder til førstesal og kælder. Går I nedenunder, fører gangen jer til et praktisk bryggers, et vaskerum og et disponibelt rum. Kælderen har desuden privat indgang - placeret lige under hoveddøren.

Vælger I at bevæge jer ovenpå til førstesalen, venter her tre fine værelser - Der er indbyggede skabe i soveværelset og der er fritstående garderobeskab med foldedøre i det store værelse og et nydeligt badeværelse, der er renoveret for ti år siden. Det blev istandsat med øje for moderne design med hvidt inventar og en stor indstøbt vask.

Tilbage i stueplan er der fra entréen adgang til husets andet badeværelse, der har et badekar til ren selvforkælelse. I finder også husets samlingspunkt, det vidunderlige opholdsmiljø med stuer og køkken-alrum i åben forbindelse. Rummet prydes af det smukke Unoform-køkken med 40 mm massiv bøgetræsbordplade, og hvide, autolakerede skabslåger, der bryder det ensartede look. Nærmest køkkenet kan spisebordet placeres, og ellers kan måltiderne rykkes ud på det lækre overdækkede træterrasseområde. Her kan I nyde tilværelsen, og kigge ud på den lukkede have med plads til udendørsaktiviteter på græsplænen.

Kontakt os for en fremvisning.
 • Bolig 124
 • Kælder 28
 • Grund 212
 • Garage 21
 • Værelser 3
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Opført 1956 / 2009
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Sælger udtaler sig

Allerede da vi kørte ned ad vejen og så omgivelserne, blev vi ret betaget af nostalgien omkring huset og beliggenhed. Her er vi tæt på alle tænkelige faciliteter, og så kunne vi ikke stå for det skønne terrasseområde i haven. Det er den perfekte oase at slappe af i - både i regn og solskinsvejr.
 

Afstande
 • Centrum 2 km
 • Hasseris Bymidte 800 m
 • Institution, pasningsmuligheder 800 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen