LØKKEN - CHARMERENDE OG HYGGELIGT HUS

Norgesvej 30, 9480 Løkken

Norgesvej 30, 9480 Løkken

· Centralt beliggende hus
· Hyggeligt indrettet
· Opført i flere plan
· Masser af skønne detaljer
· Kort afstand til by og strand
· Dejlige terrasser
· Kan bruges som helårs og fritidshus
· Udlejningsaftale foreligger

BELIGGENHED: Med en absolut central placering i Løkkens centrum, finder man dette hyggelige og dejlige hus. Her er der kun ganske kort afstand til såvel byens centrum, som til den helt vidunderlige strand man finder ved Løkken.
Løkken by er en af de få tilbageværende steder, hvor man stadig finder et lokalt fiskerleje, her kan man næsten dagligt opleve de små fiskekuttere gå på havet og fange friske fisk, der senere sælges til bl.a. de lokale restauranter m.m.

BOLIG: Der er tale om en utrolig charmerende og meget markant ejendom, beliggende i den centrale del af Løkken by. Der er fra huset kun ganske få minutters gang til både byens centrum og ligeledes få minutters gang til en af de absolut skønneste og bedste badestrande ved den Nordjyske Vestkyst.

Allerede når man kommer op af den lille stikvej på Norgesvej fornemmer man at der her er tale om et hus som stikker lidt af fra mængden og når bilen er parkeret på den store flotte gårdsplads ser man virkelig det unikke i dette sted.

Huset er udstyret med et helt unikt og flot tårn der er med til at give huset sit helt specielle udtryk, og tårnet er samtidigt med til at få de tre plan som huset er opført i, til at hænge fantastisk sammen.

Når man træder ind i stueetagen, sker det via en dejlig entré og herfra fordeler denne etage sig til 2 fine soveværelser, samt et stort flot badeværelse med spa og sauna.
Fra entréen bevæger man sig via en flot trappe op til 1 salen som er indrettet til opholdsrum indeholdende dejligt køkken/alrum og en hyggelig sydvendt opholdsstue hvorfra der er udgang til et par af huset store dejlige terrasser, og endelig er der også på denne etage et fint badeværelse.

Bevæger man sig igen ud i tårnet og tager trappen op til husets 2 sal, finder man her et stort dejligt soveværelse med et mindre depotrum (dette kunne evt. udnyttes til et mindre badeværelse eller lignende), og endelig er der på denne etage også udgang til en skøn altan med en flot udsigt ud over byen.

Et fantastisk hus med masser af sjæl og charme...
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.995.000
 • Udbetaling 150.000
 • Netto 11.063
 • Ejerudgift 2.449
 • Energimærke E
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 137
 • Kælder 54
 • Grund 516
 • Udhus 10
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 3
 • Opført 1937 / 1995
Løkken

Velkommen til Løkken – byen for alle på alle årstider. Her har du flere dagligvarebutikker, specialbutikker  – børnevenlige strande – aktiv ferie – hyggelige restauranter – café – barer og diskotek – kunst og kultur. Skøn atmosfære og afslapning hele året. Mærk stemningen omkring midtbyen, og ikke  mindst den lange strand ved det skønne Vesterhav og det hyggelige fiskermiljø fra gammel  tid. Løkken tiltrækker ligeledes børnefamilier – med både skole, sportshal, børnehaver, svømmehal og ikke mindst golfklub. Hver time hele døgnet rundt kommer du nemt med bus til de større byer Aalborg og Hjørring.

Afstande
 • Løkken by 100
 • Stranden 200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen