Familievilla i ét plan med en fantastisk udsigt til Kongshøj Skov.

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Visse, Kongshøjvej 42, 9210 Aalborg SØ

Visse
Kongshøjvej 42, 9210 Aalborg SØ
· Meget rolig og børnevenlig beliggenhed i Aalborgforstaden Visse.
· Den mest fantastiske udsigt til åbne marker og Kongshøj Skov.
· Tæt på hverdagens bekvemmeligheder og trygge stisystemer.
· Vinduesrammer og døre i mahogni og med energiruder fra 2013.
· Nyere badeværelse med gulvvarme og ekstra bred bruseniche.
· Værelsesafdeling med tre skønne værelser.
· Flot Vordingborg-køkken, som kan rumme selv den store familie.
· Hyggelig stemning og gulvvarme i pejsestuen.

I den hyggelige og børnevenlige Aalborgforstad Visse har I nu mulighed for at blive de næste lykkelige ejere af denne skønne etplansvilla. Den ligger på en stille, blind vej og har den mest fantastiske udsigt til åbne, grønne marker og Kongshøj Skov. Fra adressen er der kun 50 meter til bussen og endnu kortere til trygge, lukkede stisystemer, som fører jer rundt i det meget rolige kvarter. Daginstitution, skole og nærmeste indkøbsmulighed befinder sig inden for kort gåafstand, og så tager det blot et kvarter at komme ind til det pulserende byliv i Aalborg Centrum.

Når I ankommer til ejendommen, kan I parkere bilen i carporten. Tilknyttet er også et stort skur til opbevaring og muligvis værksted samt et disponibelt rum med udvendig adgang lige ved siden af husets hoveddør. Inden I træder indenfor, vil I bemærke de velholdte, hvide facader og de smukke døre og vinduesrammer i mahogni og med ruder i energiglas fra 2013. Boligens værelsesafdeling rummer tre skønne værelser, som deles om et nyere badeværelse med gulvvarme og ekstra bred bruseniche, der har glasskillevægge.

I det rummelige Vordingborg-køkken med klassiske, hvide fyldningslåger kan alle være til stede, mens der laves aftensmad, da her er plads nok til selv den store families spisebord. Når alle har spist og er mætte, kan I rykke videre og hygge jer sammen i enten den store opholdsstue eller i den forskudte, stemningsfyldte pejsestue, hvor der i øvrigt også er gulvvarme.

Fra begge stuer er der direkte udgang til det dejlige, nemme havemiljø, som er lukket og byder på flere skønne terrasser.

Ring og bestil en fremvisning.
 • Bolig 177
 • Grund 715
 • Carport 20
 • Garage 29
 • Værelser 3
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 1972 / 1979
Visse

Visse er beliggende ca. 8 km syd for Aalborg Centrum. Fra de fleste boligområder i Visse er der flot kig over engene og til Kongshøjskoven som ligger lige op ad Visse By. Hér er der flere vandreruter og mountainbikeruter – ligesom der også er kort cykelafstand længere mod syd til Poulstrup Sø med bl.a. hundeskov. Der er egen dagligvarebutik i Visse, en god fritidsklub/ungdomsklub midt i byen og så er der cykelsti hele vejen til Aalborg Centrum. 

Sælger udtaler sig

Dét vi faldt for, da vi så på huset i sin tid, var beliggenheden. Her er fuldstændig ro og en fantastisk udsigt til Kongshøj Skov, hvilket ikke var til at stå for. Vi føler nærmest, at vi bor på landet, men alligevel kan vi på et kvarter stå inde på Nytorv i Aalborg. Det kommer vi til at savne.

Afstande
 • Indkøb 300 m
 • Skov 50 m.
 • Stadion 700 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen