Indflytningsklar villa med plads til hele familien i Aalborg Vestby

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Vestbyen, Schleppegrellsgade 32, 9000 Aalborg

Vestbyen
Schleppegrellsgade 32, 9000 Aalborg
Indflytningsklar villa med plads til hele familien i Aalborg Vestby

· 3 separate lejligheder som er totalistandsat
·Særdeles attraktiv placering i den populære Aalborg Vestby
·Stor villa i tre plan med hems og en god kælder
·Enestående bolig med mange anvendelsesmuligheder
·Stilrene køkkener, der leger med kontrastfarverne sort og hvid
·Soveværelse med altan, hvorfra I har udsigt til den skønne have
·Flot istandsatte køkkener fra 2017 i stueplan og på førstesal
·Hele tre badeværelser, hvoraf ét har et badekar til livsnyderen
·Skønne haveomgivelser med to lækre terrasser og en shelter


I den populære Aalborg Vestby ligger denne skønne ejendom - med evt. mulighed for udlejning af 2 separate lejligheder på 1. og 2. salen.

Den egner sig perfekt til familien med større børn, her er der nemlig plads til både hyggeligt samvær og privatliv. Indenfor en radius af 750 meter finder I indkøb, skole og sportsfaciliteter - og I kan glæde jer over nærheden til Aalborg Zoo og Lystbådehavnen som attraktive udflugtsmål.

Ud mod vejen præsenterer ejendommen fra 1926 sig med en rød murstensfacade, hvide vinduesrammer og et mørkt tag, der skaber en indbydende helhedsoplevelse. Hertil hører en isoleret garage med et skur og et opbevaringsrum. De mange kvadratmeter er fordelt på tre plan, mens en kælder gør sig til med en fordelingsgang med vaskefaciliteter, et badeværelse fra 2017 og tre disponible rum.

I bydes velkommen i en entré i stueplan, hvor I på jeres højre side finder et gæstetoilet, og hvis I fortsætter ligeud, er der et tosidet køkken fra 2017. Køkken-alrummet er helt særlig med sin murstensvæg, der står i flot kontrast til de lyse trægulve i ask. Herfra har I adgang til en stue og en terrasse.

På førstesalen møder I en entré med adgang til et badeværelse med bruseniche og et funktionelt vinkelkøkken fra 2017. Endvidere er der en stue, hvorfra I føres videre til et soveværelse med en altan.

På andensalen træder I direkte ind i et køkken, der med sine hvide elementer tegner et let design, mens den mørke bordplade skaber kant til det lyse udtryk. Under de hyggelige skråvægge gemmer der sig en stue, et badeværelse og et soveværelse med en hems. Der er 2 nyere kviste fra år 2017 på andensalen.

Denne udsøgte bolig fuldendes af en dejlig have, hvor I på varme dage kan nyde solens stråler på de to terrasser - og hvis der kommer et regnskyl, kan I hurtigt søge læ under den hyggelige shelter.

Ring for en fremvisning!
 • Bolig 158
 • Kælder 59
 • Grund 495
 • Garage 20
 • Udhus 25
 • Værelser 6
 • Stuer 3
 • Etager 4
 • Opført 1926
Vestbyen

Vil du bo i gåafstand fra Aalborg City´s pulserende liv og samtidig nyde godt at det hyggelige miljø omkring lystbådehavnen og Fjorden, så er Vestbyen stedet for dig. Her finder du ro og fred, gode indkøbsmuligheder og masser af charme og sjæl.

Derudover er det også i Vestbyen, du finder Nordjyske Arena, Haraldslund vand- og kulturhus, væddeløbsbanen og det snarligt nyrenoverede Vestre Fjordpark – et samlingssted for alle, der har lyst til at svømme, sejle i kano og kajak, windsurfe, vinterbade eller bare nyde solen og naturen ved fjorden. 

Sælger udtaler sig

Der er tale om et hus med sjæl, en skøn, lukket have og masser af muligheder. Det er beliggende i smørhullet af Aalborgs mest charmerende bydel – tæt på alting.

Afstande
 • Bådehavnen 800 m
 • Centrum 800 m
 • Institution, pasningsmuligheder 600 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen