Stor villa med plads til hele familien i Langholt - med naturen lige udenfor hoveddøren!

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Pindskæret 8, 9310 Vodskov

Pindskæret 8, 9310 Vodskov
Stor villa med plads til hele familien i Langholt - med naturen lige udenfor hoveddøren!

·Villa i to plan til den pladskrævende familie
·Samlet soveafdeling med tre lyse værelser på førstesalen
·Indbydende stue med et godt lysindfald og flot trægulv i ask
·Dejligt køkken-/alrum hvor hele familien kan samles og tilberede og nyde lækre middage
·To skønne badeværelser, som gør de travle morgener lettere
·Lys og stemningsfuld atmosfære, uanset hvor i huset man bevæger sig hen
·En vestvendt terrasse, hvor livet nydes under åben himmel
·Den skønneste oase med farverige blomster og planter i baghaven.


Denne villa i Langholt egner sig perfekt til en stor familie, som har brug for plads, lys og luft. Indenfor en radius af 650 meter finder I Langholt Skole, daginstitution, busforbindelser og fritidsaktiviteter. Bilturen til Aalborg tager under et kvarter, hvorfor der er rig mulighed for at binde de familievenlige rammer sammen med byens pulserende liv.

Ud mod den stille vej præsenterer ejendommen fra 1899 sig med en pudset facade, hvide vinduesrammer, et rødt tegltag, en carport og et hvidt stakit, der skaber en harmonisk helhedsoplevelse.

I træder ind over dørtærsklen til en velindrettet bolig, hvor I først og fremmest bydes velkommen i en entré med plads til at hænge overtøjet i det indbyggede skab. Dernæst kan I se frem til en gennemtænkt planløsning med et samlet opholdsmiljø i stue-etagen. Soveafdelingen befinder sig på førstesalen., hvor der er en repos og tre lyse værelser - hvoraf de to største har indbyggede skabe.

Tilbage i stueplan finder I et stort køkken-alrum, hvor køkkenet fra 2001 fremstår med hvide elementer, der står i flot kontrast til de mørke træbordplader. Oveni er det funktionelt indrettet med en ovn i arbejdshøjde og rigelig opbevaring i skuffer, underskabe og overskabe, så hjemmets kok ubesværet kan finde køkkengrejet frem, når der skal fremtrylles lækkerier.

Udover det funktionelle køkken-/alrum, er boligens hjerte også den indbydende stue med et behageligt lysindfald, som harmonerer perfekt med de hvidolierede trægulve i ask. Herfra har I videre adgang til et værelse, et bryggers og et badeværelse - og I kan roligt tage lange bade, for der findes endnu et badeværelse.

Endelig venter der en vestvendt terrasse, hvor I kan nyde udsigten til den pragtfulde have forår og sommer - med masser af stauder, frodige bede, farverige blomster og planter. Her får I et helt unikt åndehul i en travl hverdag. Ønsker I mere plads til leg og boldspil, er der rig mulighed for at omdanne den store have til dette formål.

I tilgift får I et redskabsrum og et udhus med vaskefaciliteter samt carport - ring for en fremvisning!
  • Bolig 181
  • Grund 848
  • Carport 20
  • Udhus 32
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 1899 / 1908
Langholt

Mindre landsby nord for Limfjorden – og med kun ca. 12 km til Aalborg Centrum – ca. 10 min kørsel i bil. Endvidere nem adgang og kun 2 km. til motorvejsafkørsel. Gode busforbindelser til Aalborg og ikke mindst Vodskov By. Skole op til og med 6. klassetrin, hvorefter elever fortsætter på Vodskov Skole. Der er ca. 1300 indbyggere i Langholt Skoledistrikt. Der er ligeledes fin børnehave i Langholt. Langholt har en fin sportshal, flere idrætsklubber og et rigt foreningsliv. Endvidere er der en velfungerende Borgerforening. I løbet af november 2018 åbner lokal købmandsbutik i Langholt.

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen