Nyere enderækkehus med attraktiv beliggenhed i Vejgård

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Vejgaard, Golfbakken 2, 9000 Aalborg

Vejgaard
Golfbakken 2, 9000 Aalborg
· Attraktiv beliggenhed i Vejgård.
· Let tilgang til motorvejsnettet.
· Gå- og cykelafstand til skole, pasningstilbud og indkøb.
· Flot, nyere funkisinspireret enderækkehus.
· Skønt køkken-alrum og stue i ét rum.
· Gode og rummelige værelser.
· Hyggelig sydvendt altan med vue over området.
· Ligetil have med græsplæne og fliseterrasse.


Drømmer I om et nyere funkisinspireret rækkehus opført i gode materialer med et lavt energiforbrug og med en attraktiv beliggenhed i Vejgård, så skal I se nærmere på Golfbakken 2. Her kommer I til at bo for enden af vejen med gå- og cykelafstand til alle hverdagens nødvendigheder. I en radius af omtrent halvanden kilometer kommer I til både skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder, ligesom I også får let tilgang til motorvejsnettet og Aalborg centrum. Herudover er der også skønne, grønne området i nærheden, og det nye regionssygehus er kun en kort køretur væk.

Det hvide, funkisinspirerede rækkehus fremtræder stilrent med en integreret carport med et tilknyttet udhus. Fra carporten kan I bevæge jer mod hoveddøren, som fører jer indenfor, hvor boligen breder sig på to etager med gulvvarme i alle rum og elektroniske låse. Her træder I ind i entréen hvorfra der er indgang til et toilet og til stueplans centrale rum, hvor køkken og stue ligger samlet, og skaber de ideelle rammer omkring samvær og familietid. Det stilrene udtryk udefra føres videre indenfor, hvor det lyse og grebsfrie køkken fra HTH fremtoner flot og indbydende med alle hårde hvidevarer, herunder en Miele pyrolyseovn. Køkkenet inviterer til familiestunder omkring madlavningen, og i stuen kan I arrangere jer med både spiseplads og bløde møbler. Fra stuen fører trappen jer til førstesalens repos, hvorfra der er indgang til tre værelser. Det ene værelse er oplagt at benytte som forældresoveværelse, da det har et walk-in-closet. Alle værelserne deles om badeværelset, der har muret bruseniche med regnbruser fra Grohe og elektronisk vandsparende vandhane. Fra reposen er der udgang til en sydvendt altan med vue over området.

Fra stuen i stueplan kommer I til haven, som præsenterer sig ligetil med græsplæne og fliseterrasse omgivet af en bøgehæk. Terrassen kan arrangeres med havemøbler og grill, og på græsset er der mulighed for at stille børnenes legesager.

Kontakt os for en fremvisning.
 • Bolig 121
 • Grund 218
 • Carport 17
 • Udhus 7
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 2
 • Opført 2014
Sælger udtaler sig

Da jeg købte rækkehuset, var det helt klart beliggenheden, som var den afgørende faktor. Jeg er pendler, og i og med at der er let tilgang til motorvejsnettet, har det gjort min hverdag væsentlig lettere. Samtidig er alle hverdagens nødvendigheder med skole og indkøb indenfor kort rækkevidde.

 
Afstande
 • Aalborg City 4,5 km
 • Gynasium 2,5 km
 • Svømmehal 500 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Lasse Poulsen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen