Udsøgt lejlighed med to altaner og attraktiv placering i Aalborg

Vesterbro 39E, 9000 Aalborg

Vesterbro 39E, 9000 Aalborg
·Særdeles attraktiv placering midt i hjertet af Aalborg.
·To lækre Designa-badeværelser med brusenicher og loftspots.
·Gennemført køkken med diskret integrerede hvidevarer.
·God indretning med værelser og badeværelser på begge plan.
·Moderne planløsning med åben forbindelse mellem køkkenet og stuen.
·Fantastisk lysindfald fra de gavmilde ovenlysvinduer.
·Imponerende loftshøjde og charmerende bjælker.
·To skønne altaner, hvor den sydvendte altan er særlig dejlig.

Denne lejlighed ligger midt i hjertet af Aalborg. Beliggenheden er helt i top med kun få hundrede meter til centrum, der bugner af alt lige fra lækre spisesteder og smarte butikker til dagligdagens nødvendigheder. Oveni kan I glæde jer over nærheden til Musikkens Hus og Nordkraft, og ligeledes er Aalborg Havn og Kildeparken inden for rækkevidde.

Den ældre ejendom har været igennem en gennemgribende renovering i 2015, hvor man har formået at bevare den oprindelige karakter med synlige bjælker. I dag fremstår boligen fuldstændig indflytningsklar og venter kun på jeres flyttekasser.

I træder ind over dørtærsklen til en udsøgt lejlighed, hvor I hurtigt bemærker det smukke Dinesen-plankegulv, der strækker sig videre ind i boligen. Indenfor venter der et soveværelse med et indbygget skab og loftspots samt et stilrent badeværelse med plads til en vaskesøjle, en bruseniche og et badekar, som inviterer til afslapning efter en lang dag.

Designa-køkkenet forener på fineste vis æstetik og funktionalitet. Udover de hvide elementer, der tegner et elegant design, er opvaskemaskinen og køleskabet diskret integreret bag skabslågerne og glider dermed helt naturligt ind i den stilrene indretning. Her får I et dejligt sted med plads til barstole, hvor vennerne kan nyde en kop kaffe, mens I fremtryller en lækker middag.

Den åbne forbindelse mellem køkken-alrummet og stuen samt den imponerende loftshøjde skaber en uimodståelig atmosfære, som er godt hjulpet på vej af det fantastiske lysindfald fra ovenlysvinduerne, der trækker masser af dagslys ind i boligens kerne.

Midt i hele herligheden er der en flot trappe, som fører op til øverste plan, hvor der gemmer sig et badeværelse og to værelser.

Ikke nok med det er der mulighed for parkering i gården.

Ring for en fremvisning!
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 4.395.000
 • Udbetaling 220.000
 • Netto 15.544
 • Ejerudgift 3.054
 • Energimærke E
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 128
 • Værelser 1
 • Stuer 1
 • Etager 2
 • Opført 1934 / 2015
Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Sælger udtaler sig

Jeg elsker, at lejligheden er så åben. Uanset hvor man står henne, så har man udsigt til stort set alle rum. Særligt har jeg haft stor glæde af det store køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Der er bare en helt særlig atmosfære.

Afstande
 • Aalborg City 0 m
 • Bådehavnen 1 km
 • Centrum 0 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Lisa Glæsner Kyhnau
Salgs & Vurdering
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen