Stemningsfuld taglejlighed med to altaner i Vestbyen

Ny pris

Poul Paghs Gade 6A, 2. TV., 9000 Aalborg

Kom til åbent hus 20/1 kl. 11:30-12:00
Poul Paghs Gade 6A, 2. TV., 9000 Aalborg
· Skøn beliggenhed i Aalborgs Vestby
· To dejlige, østvendte altaner, hvor der er rigtig godt med læ
· Masser af stemning med loft til kip og synlige hanebånd
· Lækkert Wega-køkken med tykke, massive bordplader
· Hyggelig udsigt til området og Det Gule Palæ
· Smukt lysindfald og vinduer mod både øst og vest
· Elegant badeværelse med gulvvarme og vaskesøjle
· Nyere kvalitetshvidevarer fra Siemens


I finder denne stemningsfulde taglejlighed i Vestbyen - bare fem minutters gang fra Aalborgs centrum. Endnu kortere er der til den hyggelige havnefront og den ikoniske, gamle spritfabrik, som over de kommendeår vil omdanne sig til et kulturelt epicenter med blandt andre Aalborg Teater som resident. Lejligheden er desuden både stor, charmerende og yderst velholdt med to værelser og et åbent opholdsmiljø med stue og køkken-alrum i ét.

Ikke nok med at I kommer til at boøverst i en pudset, lysegul murstensejendom fra 1857, så ligger boligen omringet af Det Gule Palæ og dets grønne områder, så lejligheden ligger helt ugeneret.

Her bliver I medlem af en lille, velfunderet ejerforening, der råder over en god parkeringsplads, hvor det altid er til at finde en ledig plads. Der er desuden elevator i ejendommen, og så har lejligheden både IHC samt Danfoss Living Connect, der gør det nemt at indstille temperaturen i alle boligens rum.

Særligt boligens opholdsmiljø er værd at dvæle lidt ekstra ved. Her er nemlig loft til kip med godt over tre meter op til kippen og blotlagte, gamle loftsbjælker, der har påsat spotlamper som giver en behagelig, indirekte belysning. Dem får I dog næppe brug for at tænde i løbet af dagen, hvor solens stråler kan flyde frit gennem rummet fra vinduer mod både øst og vest.

Køkkenet er fra Wega med grebsfrie, hvide elementer, en køkkenhalvø og tykke, massive bordplader i mørkt træ. Fra alrummet er der desuden adgang til en altan med morgen- og middagssol, hvor I kan sætte jer ud med maden, ligesom I kan åbne altandørene helt op om sommeren og lukke den friske luft indenfor.

Fra boligens master bedroom er der ligeledes udgang til en østvendt altan, som har en fin udsigt til området og den prominente naboejendom Det Gule Palæ. Det andet værelse kan præsentere en fransk altan og i begge værelser er der godt med indbygget skabsplads.

Som prikken over iet får I et stilfuldt og rummeligt badeværelse med brusevæg i glasbyggesten og et badeværelsesmøbel i massivt træ, der elegant indrammer både en vaskemaskine og en tørretumbler fra Siemens. Begge er ligesom størstedelen af boligens hvidevarer af nyere dato.

Med så central en beliggenhed siger det sig selv, at hverdagens praktiske gøremål nemt og hurtigt kan ordnes. Der er eksempelvis hele fire forskellige supermarkeder inden for cirka fem minutters gåafstand.

Velkommen til Poul Paghs Gade 6A!
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.325.000
 • Udbetaling 120.000
 • Netto 8.683
 • Ejerudgift 2.142
 • Varmeudgift 594
 • Energimærke D
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 89
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 1857 / 2006
Vestbyen

Vil du bo i gåafstand fra Aalborg City´s pulserende liv og samtidig nyde godt at det hyggelige miljø omkring lystbådehavnen og Fjorden, så er Vestbyen stedet for dig. Her finder du ro og fred, gode indkøbsmuligheder og masser af charme og sjæl.

Derudover er det også i Vestbyen, du finder Nordjyske Arena, Haraldslund vand- og kulturhus, væddeløbsbanen og det snarligt nyrenoverede Vestre Fjordpark – et samlingssted for alle, der har lyst til at svømme, sejle i kano og kajak, windsurfe, vinterbade eller bare nyde solen og naturen ved fjorden. 

Sælger udtaler sig

Der er noget særligt over at sidde i køkkenet, når altandørene er åbnet helt op, og man både kan fornemme boligens charme og det hyggelige liv i Vestbyen.

Afstande
 • Aalborg City 1 km
 • Bådehavnen 1 km
 • Indkøb 200 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Cecilie Rafn
Lejlighedsspecialist - Salg & vurdering
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen