SKØNT OG TOTALT INDFLYTNINGSKLART SOMMERHUS MED GOD BELIGGENHED

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Faarup Klitvej 4A, 9493 Saltum

Faarup Klitvej 4A, 9493 Saltum

· Fantastisk beliggende sommerhus
· Havudsigt fra grunden
· Malerisk og fantastisk natur lige ved døren
· Velholdt overalt
· Godt indrettet med 3 værelser
· Store dejlige terrasser
· Stor kuperet klitgrund
· Kort afstand til stranden

BELIGGENHED:
Man kører forbi den flotte hvide kirke i Saltum, og fortsætter næsten ud til stranden lige inden, drejer man til venstre af Fårup Klitvej, her følger man den smukke og snoede vej et stykke, inden man kommer til sommerhuset - sommerhuset ligger flot og ugeneret bag høje klitter.

Huset er beliggende på en skøn kuperet og helt ugeneret klitgrund - og fra toppen af klitten bag huset er der en flot udsigt ud mod havet og ind over det fantastisk smukke naturområde huset er beliggende i.

Fra huset er der kort afstand til stranden via sti 24. Forestil dig en varm sommermorgen, i badetøjet og op over klitten, så er du i bølgerne og klar til en ny dejlig fridag, eller måske en ruskende og frisk efterårsdag med en lang travetur ved havet - det hele lige ved siden af huset...

BOLIG:
Sommerhuset har været i denne families eje siden 1979 - og man kan mærke, at det er et hus, der er passet rigtig godt på.

Sommerhuset ligger fantastisk på grunden og her er skønne terrassemiljøer huset rundt.

Velkommen indenfor: Først flot køkken med masser af plads, 3 gode soverum med plads til i alt 7 personer, flot badeværelse i tidløst design og en fantastisk stue med loft til kip samt det skønneste view ud over terrassen og marehalmen. I stuen er der tilligemed brændeovn.

UDLEJNING: Sælges fri for udlejningsaftale.

Drømmer du om at komme på Vestkysten og fornemme vindens susene i marehalmen - så ring 9873 2000 i dag - vi glæder os til at vise dig dette sommerhus.
  • Bolig 79
  • Grund 1.752
  • Udhus 3
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1979
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
  • Blokhus by 4500 m
  • Stranden 550 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen