Dejlig villa med skøn have i Skalborg

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Skalborg, Hobrovej 370, 9200 Aalborg SV

Skalborg
Hobrovej 370, 9200 Aalborg SV
· Velholdt og rummelig villa attraktivt placeret i Skalborg
· Klassisk hjem med gode, regulære rum og originale trægulve.
· Tæt på både skole, daginstitution, sport og centrum af Aalborg.
· Skøn indretning med fire gode værelser og et flot badeværelse.
· To stuer en suite - den ene med udgang til den store terrasse.
· Fint, U-formet køkken med plads til madlavning og hygge.
· Stor og anvendelig kælder med tre disponible rum og egen indgang.
· Vestvendt og grøn have med en terrasse at nyde aftensolen på.

Leder I efter en dejlig, rummelig villa, hvor der er plads til familielivet? Så er denne bolig på Hobrovej i Skalborg sandsynligvis noget for jer. Her møder I nemlig en fin og ældre villa, som I kan istandsætte og modernisere helt efter jeres drømme. Fra jeres nye adresse får I ikke langt til daginstitution, Sofiendalskolen, indkøbsmuligheder og Agri Nord Idrætscenter. Alt i alt kan I her leve et trygt familieliv nær Aalborgs livlige centrum.

Den klassiske og solide villa er fra 1947, og boligarealet udgøres af hele 178 m2 fordelt over halvandet plan. Alle rum er særdeles regulære og indretningsvenlige. Dertil kommer også en rummelig og anvendelige kælder med egen indgang, et toilet, vaskerum og tre disponible rum. Boligen er gennemgående lys og byder på flotte, originale trægulve. Selvom huset er velholdt, vil de fleste nok lade sig friste af at flytte ind og opdatere hjemmet til en mere tidssvarende udgave.

I træder ind over dørtærsklen og står i entréen, hvor I kan følge trappen op til førstesalens fire værelser - det ene med skabsvæg. I møder også det flotte badeværelse med gulvvarme, en muret bruseniche og et badekar på løvefødder.

Tilbage i stueplan finder I yderligere et værelse samt køkkenet i åben forbindelse med de to stuer en suite. I det pæne, U-formede køkken kan familiens kok få frie tøjler og kreere lækre retter til glæde for familie og venner. Når det er tid til at spise, mødes alle omkring spisebordet i den tilhørende spisestue, hvor dagslyset strømmer ind og efterlader dansende skygger på trægulvet. Herfra åbner I døren ud til den store terrasse afskærmet af en lav mur. Herude kan I nyde aftensolen med udsyn til den vestvendte, grønne have med høje, gamle træer og buske.

Kan I se det for jer? Kontakt os i dag.
  • Bolig 178
  • Kælder 103
  • Grund 1.029
  • Værelser 5
  • Stuer 2
  • Etager 3
  • Opført 1947
Sælger udtaler sig

Da vi for omtrent 40 år siden købte huset på Hobrovej, faldt vi øjeblikket for, hvor stort det er. Her er god plads til børn, familielivet og hele pivtøjet. Derudover er Skalborg et dejligt sted at bo med meget kort afstand til skole, svømmehal, indkøb og centrum af Aalborg.

 
Afstande
  • Aalborg City 4 km
  • Aalborg Storcenter 1 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Lasse Poulsen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen