HELT UNIKT PLACERET SOMMERHUS - FANTASTISK HAVUDSIGT

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Bentevej 17, 9480 Løkken

Bentevej 17, 9480 Løkken

· Fantastisk havudsigt
· Unik stemning i sommerhus Petit
· Meget sjælden mulighed
· Skøn kuperet natur
· Klitter og hav går malerisk i et mod vest
· Fantastisk beliggenhed i smuk natur
· Marehalm over alt
· Sælges uden udlejningsaftale

BELIGGENHED:
I Løkken Syd op ad en lille og lidt bumlet grusvej som ender ud i en strandsti, ligger Bentevej 17 - tilbagetrukket og midt i smukt klitlandskab putter dette lille sommerhus sig hyggeligt ind i rammerne. Tag blot håndklædet om livet og gå ned igennem klitten, og så står du på en af Danmarks allerbedste badestrande.

BOLIG:
Beliggenheden og sommerhuset leder tankerne hen på Reklametegner Philip Duponts hus fra Badehotellet. Huset er lille - det hedder faktisk Petit - og er intimt. Det har en fuldstændig fantastisk stemning - sommerhuset ligger højt på en flot klitgrund og med skøn udsigt ud over Vesterhavet. Til sommerhuset er der et skønt terrassemiljø mod syg og vest.

Sommerhuset er med sine 29m2 nemt at overskue og indeholder stue iåben forbindelse køkkenet, mindre fordelingsgang, 1 værelse, samt bad med brus.

Grunden er lejet gennem Jammerbugt Kommune.

UDLEJNING:
Sælges uden udlejningsaftale.

Søger du et rigtig sommerhus med unik stemning og udsigt, så start din søgning her. Ring allerede i dag 9673 2000 for fremvisning.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 29
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1953
Løkken

Velkommen til Løkken – byen for alle på alle årstider. Her har du flere dagligvarebutikker, specialbutikker  – børnevenlige strande – aktiv ferie – hyggelige restauranter – café – barer og diskotek – kunst og kultur. Skøn atmosfære og afslapning hele året. Mærk stemningen omkring midtbyen, og ikke  mindst den lange strand ved det skønne Vesterhav og det hyggelige fiskermiljø fra gammel  tid. Løkken tiltrækker ligeledes børnefamilier – med både skole, sportshal, børnehaver, svømmehal og ikke mindst golfklub. Hver time hele døgnet rundt kommer du nemt med bus til de større byer Aalborg og Hjørring.

Afstande
  • Løkken by 2200 m
  • Stranden 75 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen