Rummelig og yderst velholdt ejendom midt i Nibe

Voldborggade 8A, 9240 Nibe

Voldborggade 8A, 9240 Nibe

·Attraktiv beliggenhed i Nibes absolutte centrum - Årets hus i Nibe 2018
·Under en halv kilometer til skole, indkøb, spisesteder og lystbådehavnen
·Charmerende stuehus, som er totalrenoveret i 2014
·Stort badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og hjørnebadekar
·Velindrettet køkken i åbenforbindelse med opholdsområde
·Hyggelig stue med pejseindsats
·Tilhørende stald med istandsat førstesal
·Dejligt gårdmiljø omgivet af de nydelige facader.


Denne ejendom i Nibe er ganske unik på mange måder. Der er tale om det gamle slagterhus, så med i købet følger en stald, hvilket ikke findes andre steder i centrum af Nibe. Selve boligen består af et stort stuehus, der siden 2014 er totalrenoveret og lige til at flytte ind i.

En så central beliggenhed betyder, at både Nibe Skole, Børnehaven Myretuen og hele fire supermarkeder ligger inden for bare en halv kilometer. Det samme gør byens mange spisesteder og den hyggelige lystbådehavn.

Selve boligen består af et stuehus på 205 kvadratmeter, som fordeler sig på halvandet plan. Derudover får I masser af bonuskvadratmeter i et par disponible rum og stalden, hvis førstesal også er særdeles anvendelig med køkken, badeværelse, opholdsområde og to rum af høj kvalitet.

I boligens stueplan er der et enkelt værelse foruden et bryggers, et gæstetoilet og et badeværelse med hjørnebadekar, bruseniche og væghængt toilet. Størstedelen af etagen består af det store køkken-alrum, som er i åben forbindelse med to stuer. En af dem har desuden en hyggelig pejseindsats. Fra entréen fører en trappe op til førstesalens stue, og herfra er der adgang til tre værelser og endnu et toilet.

I slipper for at slå græs, men I kan stadig nyde udelivet i fulde drag i det flisebelagte gårdmiljø, som er rammet ind af de historiske bygningers charmerende facader.

Dette er kun et mindre udpluk af ejendommens mange kvaliteter og fine detaljer. Det fulde overblik fås kun ved en fremvisning, og sådan en kan hurtigt arrangeres. Ring i dag, og hør nærmere.

Se omtale fra Nibe Avis om denne villa - Årets Hus i Nibe 2018 - i link https://nibeavis.dk/lokalt/nibe/5198-kendt-forretningsejendom-er-arets-hus
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.395.000
 • Udbetaling 170.000
 • Netto 12.037
 • Ejerudgift 2.096
 • Varmeudgift 1.262
 • Energimærke C
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 205
 • Grund 528
 • Carport 22
 • Udhus 166
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1908
Nibe

Har du en drøm om at bo i en by med flot natur og tæt ved vandet, så er Nibe By med sin beliggenhed lige ned til Limfjorden – midt mellem Aalborg og Løgstør – et oplagt bud herpå.

Nibe er karakteriseret ved smalle, brostensbelagte gader og hyggelige lave købstadshuse, men i udkanten af byen er også opstået moderne bykvarterer tæt ved det flotte naturområde ved Skalskoven. Du kender sikkert også Nibe By for sin årlige landskendte festival – også kaldet ”Den lille fede”. Nibe har mange fine indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og ikke mindst et rigt foreningsliv.

Sælger udtaler sig

Det helt unikke ved ejendommen er, at ingen har så mange kvadratmeter så centralt. Det gamle slagterhus har en stald, og rygeovnene er her stadig. Du finder ikke noget lignende inde midt i Nibe by. Hovedhuset er totalrenoveret helt fra kloak til kvist, og intet er mere end fire år gammelt.

Afstande
 • Bådehavnen 900 m
 • Indkøb 500 m
 • Institution, pasningsmuligheder 900 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen