Førstegangskøbere

Når man køber fast ejendom, er der mange ting at tage højde for. Hvilken bolig drømmer I om? Hvor mange værelser bør der være? Hvordan vil jeres fremtidige økonomi forme sig og hvor ønsker I at bo i fremtiden? Hvad er den optimale finansieringsform?

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen har mange års erfaring med køb af bolig og kan rådgive dig om alle boligmulighederne og de væsentligste forhold af både juridisk og økonomisk karakter.

Vi engagerer os i dine boligdrømme

At købe ny bolig er en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du med Thorkild Kristensen har den rette rådgiver, der varetager dine drømme og interesser og som kan rådgive dig gennem hele eller dele af bolighandlens faser.

Vi kender byen

Alle vores ejendomsmæglere bor og lever i de lokalområder, vi dækker. Derfor kender vi også dit lokalområde. Dette sikrer at vi er up-to-date med den lokale udvikling, og vi kan svare på de spørgsmål, du som køber måtte have til lokalområdet, dets faciliteter og muligheder.

Kend din økonomi

Det er vigtigt, at du starter med at lægge et budget, så du kan danne dig et overblik over dine økonomiske muligheder. Som førstegangskøber kan det være overvældende, men vi rådgiver dig gerne og hjælper dig med at få et overblik over dit rådighedsbeløb. Jo højere dette beløb er, jo mere kan du låne.

Vi finder din drømmebolig til dig

Det er vigtigt konstant at holde sig orienteret om relevante salgsemner i lokalområdet, hvilket kan være svært i en travl hverdag. Vil du undgå at din drømmebolig bliver solgt lige for næsen af dig? Så tilmeld dig vores køberkartotek! (indsæt link til 2.2 køberkartotek)

Dermed får du automatisk tilsendt en besked, når nye boliger, der matcher dine ønsker, bliver sat til salg. Du sparer tid på at holde dig opdateret om nye boliger – vi gør det for dig. Det er nemt, enkelt og ganske uforpligtende!

Få styr på finansieringen

Når drømmeboligen er fundet rådgiver vi dig gerne om valget af den optimale finansieringsform. Endvidere kan du få hjælp til at blive forhåndsgodkendt til lån til boligkøb.

Hav øje for detaljerne

  • Sæt dig grundigt ind i tilstandsrapporten samt alle tilhørende rapporter
  • Tjek tingbogen og servitutter, lokalplanen og foreningsvedtægter
  • Overvej en udvidet ejerskifteforsikring
  • Husk at lave et advokatforbehold i købsaftalen
Thorkild Kristensen - din professionelle sparingspartner

Lad os hjælpe dig med dine boligdrømme

Vi ved hvor vigtigt det er at komme rigtig fra start i jagten på din drømmebolig. Vi hjælper dig godt på vej - og gør det med glæde.

DET BEDSTE VALG