Tæt på skole, tæt på boldbaner og fritidsliv, tæt på naturen

- sådan bliv er FrejlevGaard-kvarteret, Frejlevs nye parceludstykning med 61 byggegrunde. Når vi siger tæt på, så taler vi absolut gå-afstand - to-tre minutters tryg gang via stisystem til skole og fritidsaktiviteter for dit barn.

I Frejlev er du jo også som voksen behageligt tæt på alt: På Aalborgs mange arbejdspladser og forlystelsesliv med direkte bus eller egen bil. På Aalborg Storcenters fantastiske indkøbsmuligheder og på Nordjyllands store åbne himmel og natur. Samtidig er du fri for larm og uro, og på et øjeblik henne i den nye lokale Rema1000, hvor det meste nødvendige kan fås - og en hel del mere faktisk.

FrejlevGaard er Stor-Aalborgs og Frejlevs nyeste parcelhusudstykning. Arealet ligger umiddelbart vest og nord for Frejlev Skole med egen trafikåre, der etableres ned gennem de nærliggende marker, kaldet Griegsvej - efter den store norske komponist. Helt i tråd med områdets øvrige vejbenævnelser.

I dette salgsmateriale, der er udarbejdet på baggrund af lokalplan 6-3-103, beskrives arealet og de 61 temmelig store, men alligevel varierede grunde, der kommer til salg. Her kan du bygge dit hjem næsten, som du lyster, og hvornår det passer dig - tættest på boldbanerne med stiadgang direkte ind i skolegården. Det fås næppe mere trygt, praktisk og naturskønt for dig og din familie.

Velkommen til FrejlevGaard-kvarteret
- et kvarter dine børn engang med glæde vil mindes at være vokset op i.

Se mere om området Frejlevgaard her 

SE DE AKTUELLE BOLIGER TIL SALG I Frejlevgaard

 

 

 

DET BEDSTE VALG