Lejeboliger med attraktiv beliggenhed
i Hasseris Enge

Hasserisparken 1 og 2 ligger på det naturskønne Hasseris Enge. Dette er første etape i Aalborgs nye, grønne bydel, Sofiendal Enge, som strækker sig fra Skelagervej til Nibevej.

Med denne bydel ønsker Aalborg Kommune at skabe et område, der binder byen og det åbne land sammen. Det betyder, at området er kendetegnet ved skønne, rekreative naturarealer, attraktive grønne områder for beboerne og en stor variation i boligerne. Hasseris Enge er derfor også populær blandt særligt unge børnefamilier. Her kan drømmen om en bolig i rolige, naturskønne og trygge omgivelser tæt på byen nemlig gå i opfyldelse.

Børn kan trygt færdes i området pga. et omfattende stisystem og lukkede veje, samtidig er der både legeplads og et stort, grønt fællesareal, der indbyder til leg og spil.

 

Lejlighederne har alle et stort opholdsrum med et køkken med elementer fra Svane Køkkenet og en fuld Siemens-hvidevarepakke med bl.a. køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine samt spiseplads og stue. 

Fra opholdsrummet er der udgang til en 6-13 kvadratmeter stor syd- eller vestvendt terrasse eller altan, hvorfra der er udsigt over de åbne naturarealer.

 

Vil du vide mere?

Bliv skrevet op eller kontakt os for mere information på tlf 96 31 60 00

 

 

 

 

Har du spørgsmål?

Jan Drejer Pedersen
Projektsalg - Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 96 31 60 00
DET BEDSTE VALG