Hasserisparken 3 ligger på det naturskønne Hasseris Enge - Aalborgs nye, grønne bydel, Sofiendal Enge, som strækker sig fra Skelagervej til Nibevej.

Med denne bydel ønsker Aalborg Kommune at skabe et område, der binder byen og det åbne land sammen. Det betyder, at området er kendetegnet ved skønne, rekreative naturarealer, attraktive grønne områder for beboerne og en stor variation i boligerne. Hasseris Enge er derfor også populær blandt særligt unge børnefamilier. Her kan drømmen om en bolig i rolige, naturskønne og trygge omgivelser tæt på byen nemlig gå i opfyldelse.

Børn kan trygt færdes i området pga. et omfattende stisystem og lukkede veje, samtidig er der både legeplads og et stort, grønt fællesareal, der indbyder til leg og spil.

Hasserisparken 3 består af 56 ejerlejligheder - Udbyder har valgt at lade nogle lejligheder udbudt til salg mens andre beholde med henblik på udlejning. Lejlighederne har alle et stort opholdsrum med et køkken med elementer fra Svane Køkkenet og en fuld hvidevarepakke med bl.a. opvaskemaskine, samt spiseplads og stue. I opholdsrummet og på værelserne er der plankegulve i eg, mens gulvet på badeværelset er belagt med klinker. I badeværelset er der installeret vaskemaskine og tørretumbler. Fra opholdsrummet er der udgang til stor syd- eller vestvendt terrasse eller altan, hvorfra der er udsigt over de åbne naturarealer.

FIND DIN NYE DRØMMELEJLIGHED HERUNDER: