Velkommen til Høkergården, Spritten

Kom tættere på byen, kulturen og et mere farverigt og aktivt liv.

Én ting er at flytte tættere på byen, på kulturen, på et mere farverigt og aktivt liv – en anden er at kunne kombinere det med en helt ny, arkitekttegnet bolig, i et ikonisk område, på én af Aalborgs bedste adresser med udsigt over fjorden. En sjælden kombination.

Høkergården er for dig der er færdig med at holde haven eller slet ikke har tænkt dig at begynde. Dig der elsker fællesskabets værdier, men som også vil kunne trække dig tilbage og nyde privatlivets fred. Dig der vil ud og omkring og gerne i gåafstand. Dig der vil følge årstiderne ved vandet, med naturen i ryggen og en coffee to go i hånden. Høkergården er for dig, der ikke vil nøjes.

Se mere på Høkergården.dk

Flyt til spritnyt på spritten

Fortid og fremtid forenet

Det er en vigtig del af Sprittens nye DNA, at der værnes om bygningsarven som ramme om nye aktiviteter i fremtiden. Gamle bygninger bevares og nye, spektakulære bygninger og boliger bliver opført. Summen af enkeltdelene vil skabe en arkitektonisk helhed, der når helt op i den internationale superliga.

Udover kunstværket Cloud City Aalborg, som bliver verdens største glasskulptur, kan man også se frem til, at Spritten vil rumme kunstudstillinger, torvehal samt luksushotel og –lejligheder. Det aktive byliv balanceres af den omkringliggende natur. Mod nord strækker Limfjorden sig, mens der mod vest er grønne arealer i nærheden af en nyopført fjordpark, Vestre Fjordpark. Svøm, sejl i kano og kajak, windsurf, ta’ en vinterdukkert eller nyd solen og den skønne natur ved fjorden. Når roen har sænket sig, kan du få nye input ved at vende næsen mod syd og øst, for her ligger Aalborg midtby.