Kildebækhøj, Storvorde

Velkommen til Kildebækhøj, Storvorde

På toppen af Storvorde – med udsigt over Limfjorden, Mulbjerg og Lille Vildmose, finder du disse 32 udsigtsgrunde. Med grundstørrelserne, der varierer fra 737 m2 til 1380 m2 har du her muligheden for at forme dit nye drømmehus – tilmed i et område, der ligger tæt på både skole, sportsbaner og indkøb. 

I Kildebækshøjs baghave ligger desuden det skønneste skovareal, der opfordrer til gå- og løbeture i kuperet terræn. 

Et paradis for børnefamilien

Netop omgivelserne, som dem på Kildebækhøj, tiltrækker mange familier, som sætter pris på, at der er højt til himlen. Men det er samtidig vigtigt, at der er skole og fritidsaktiviteter i hverdagen, for ellers kan det være svært at få hver-dagen til at hænge sammen. Fordelen ved Kildebækhøj er, at skole, børnehave, ungdomsklub, sportshal og forskellige sportsbaner er nærmeste naboer, og man kan nå dem uden at krydse trafikerede veje.

Tæt på det hele

Storvorde er en satellitby i ordets bedste betydning! Her finder du adgang til hverdagens fornødenheder – i tæt afstand fra Kildebækhøj. Derudover er Storvorde i tæt kontakt til Aalborg. Busruterne 55 og 56 kører lige udenfor døren en gang i timen og derudover kører bybussen rute 2 til Storvorde flere gange i timen. Skal du længere væk er du samtidig på motorvejen i løbet af kort tid.

Se mere på www.kildebækhøj.dk

Har du spørgsmål?

Jan Drejer Pedersen
Projektsalg - Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 96 31 60 00
DET BEDSTE VALG