Byg nyt i Klarup

Velkommen til Klaruphaven

Midt i en grøn oase med rekreative områder i Klarup ligger det nye boligområde Klaruphaven. Her er der lagt vægt på at skabe et trygt og hyggeligt nærmiljø med nem adgang til åbne græsarealer, skov, grønne stisystemer og den populære cykelrute, banestien.  Med boliggrunde fra 750 til 1.190 kvadratmeter er der desuden mulighed for, at du kan skabe dit eget drømmehus, som passer til netop din families behov.

Et aktivt nærmiljø for hele familien

Samtidig ligger Klaruphaven indenfor 1 km ( 3 min på cykel) fra Klarup Skole, daginstitutioner, idrætshal, sportspladsen samt gode indkøbsmuligheder via stisystemer, hvilket gør det nemmere for travle børnefamilier at få hverdagen l at hænge sammen.

Tæt på byen

Klarup er en populær satellitby, som ligger kun 11 kilometer fra Aalborg centrum, 5 kilometer fra Aalborg Universitet og få kilometer fra det kommende supersygehus. Klarup har gode indkøbsmuligheder og et rigt foreningsliv, samtidig er det nemt at komme til både Gistrup og Aalborg – enten på cykel, med bil eller med bybuslinje 2.

 

Der etableres stor støjvold/Grønne kiler mod Egensevejen - så støjen er minimal.

Idylliske omgivelser tæt på byen

Klaruphaven ligger på et tidligere landbrugsareal i Klarup. Her er lagt vægt på at skabe et helt unikt grønt miljø med masser af rekreative områder, der indbyder til gå-, løbe- og vandreture. Samtidig er der små opholdssteder i området indbygget i den grønne kile/støjvolden, hvor beboerne i Klaruphaven kan slappe af og nyde naturen eller mødes med naboerne. Klaruphaven er på den måde en rolig grøn oase tæt på Aalborgs pulserende byliv.