Velkommen til musikhuskvarteret!

Eksklusiv boligarkitektur med fokus på fjord og kultur

Internationalt anerkendte Schmidt Hammer Lassen Architects er blevet bedt om at tegne det kommende nye MusikhusKvarter. Resultatet er blevet et helt nyt eksklusivt boligkvarter med et mix af lejligheder fra 100 til 300 m., alle med store altaner. Fra boligerne er der elevator direkte ned til parkeringskælder, der ligeledes indeholder depotrum og cykelparkering.

Udsigt, hygge og livskvalitet – mellem himmel og hav

Med udsigt til både Limfjorden, Aalborgs nye Havnefront og ikke mindst det kulturelle leben, der vil opstå omkring Musikkens Hus med sine store premierer og den daglige studietravlhed omkring Musikkonservatoriet, køber du samtidig en bolig der er omgivet af lys og luft, som ikke mange er forundt.

I får det hverken kvalitativt eller udsigtsmæssigt bedre. Med den markante al­tan og panoramavinduerne fra gulv til loft – mellem himmel og hav. Og hvor det i de rummelige boliger giver bedst mening, lys og udsigt.

Men indretningsmæssigt er boligerne samtidig gennemtænkte og moderne i materialer af ypperste kvalitet – og med mere private hjørner og kroge med plads til både hygge og tryghed.

Du får livskvalitet og en uovertruffen boligoplevelse med dagslys ind fra hele tre sider - forskudte, som de tre boliger med deres store altaner på hver etage, er.

Musikhus kvarteret troner midt på Aalborgs nye havnefront, hvor de store sejlskibe lægger til, skønne toner brager ud fra Musikkens Hus og hvor grønne frirum opfordrer til ro og nærvær. Med nogle af byens største og mest anven­delige altaner får I den mest vidunderlige 1. parketudsigt til både Limfjorden og havnenfrontens mangfoldighed.

Læs mere om det Aalborgs eksklusive boligprojekt her

Musikhuskvarteret - Aalborgs eksklusive ejerlejligheder

 

 

 

DET BEDSTE VALG