30 års jubilæum

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen - Aalborgs største, selvstændige ejendomsmægler-forretning fejrer 30 års jubilæum.
Firmaet, der samtidig er en af byens ældste mæglerforretninger, har gennem årene opbygget en flersidet ejendomsforretning.

Forretningen er stadig den helt dominerende formidler på specielt markedet for Hasseris’ og dermed byens mest kostbare villaer, men har med årene generelt gjort ”bedre boliger” over hele Aalborg til sit forretningsområde, herunder også blandt ejerlejlighederne.

Samtidig er firmaet blevet en af Aalborgs og landets vigtige formidlere af erhvervs- og investeringsejendomme typisk til udlejning - med store kunder og opgaver ikke alene i Nordjylland, men også i bl.a. Aarhus og København.Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen blev grundlagt for nu 30 år siden af Aalborgs navnkundige forretningsmand Thorkild Kristensen, der i 1998 solgte forretningen til to af de oprindelige medarbejdere, Allan Nørgaard og Lars Ørbæk, der var med fra midt i 1980erne.

Læs hele den spændende artikel her