Et nyt ansigt i Aalborgafdelingen

Når vi idag slår dørene op til den moderne og unikke Aalborgafdeling, er det med en ny mand på holdet. Kim Royberg er netop blevet ansat som daglig leder. Det er således et kendt ansigt i det aalborgensiske erhvervsliv, der nu skal stå i spidsen for teamet på Østre Havn. I over 30 år har han arbejdet i bankverdenen, hovedparten af dem som chef i Danske Bank. Her var han senest privatdirektør for Storaalborg. Men nu er tiden moden til nye udfordringer.

- Jeg har altid tænkt, at hvis jeg skulle lave et karriereskifte, ville ejendomsmæglerbranchen være rigtigt spændende.  Men for mig kunne der kun være tale om et job hos Thorkild Kristensen. Det er et godt og velrenommeret firma, og ordentlighed er et ord, der betyder meget for mig. Det gælder både i arbejds- og i privatlivet. Et ord er et ord, og en aftale er en aftale.

Professionel rådgivning til alle

Og det er spændende udfordringer, der nu venter på den anden side af bordet. Sammen med det nuværende team i Aalborgafdelingen og liebhavermægler Mariann Nørgaard skal Kim Royberg fremover markere Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen som en væsentlig samarbejdspartner i forhold til salg af villaer og lejligheder i hele Storaalborg, og det vil der komme ekstra fokus på med den nye placering ved havnefronten.

- Privat har jeg de sidste 30 år boet i Vejgaard, så med det indgående kendskab, jeg har til netop dette område, vil jeg håbe, at vi også her kan skabe endnu flere tilfredse kunder. Jeg har været så begunstiget i alle mine år i banken, at jeg har stået i spidsen for teams af meget dygtige kolleger, hvor vi sammen har skabt flotte resultater. Jeg glæder mig derfor til igen at få lov til at være en del af et godt team. Jeg er en teamplayer, og det betyder meget for mig at skabe vækst og resultater sammen med de andre mæglere. I den forbindelse er det vigtigt for mig at understrege, at ingen bolig er for stor eller for lille til, at vi vil give en professionel vejledning.

Kundefokus

Netop her er Kim Royberg på hjemmebane. Gennem alle årene som leder har han også fastholdt en tæt kundekontakt – særligt i de 15 år han var leder af Danske Banks afdeling i Hasseris. Det betyder også, at han har skabt et stort netværk, som han nu kan trække på. - Vores hus bliver omdrejningspunkt for mange spændende projekter, og her bliver det min opgave at synliggøre Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, fortæller han. Det er derfor en fordel, at Kim Royberg ikke bare er afholdt blandt tidligere medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Han er også kendt for at være fuld af energi og nye ideer. - Hvis du spørger min kone, ville hun ønske, at jeg kunne sidde stille engang imellem, griner han.

Det kommer dog næppe til at ske i de kommende år, for ved siden af jobbet som daglig leder står både motion og frivilligt arbejde højt på prioriteringslisten. - Har man tid og overskud, synes jeg, at man skal hjælpe de svage i samfundet, og derfor bruger jeg en del tid i bl.a. Lions på at samle penge ind til netop den gruppe, lyder det fra Kim Royberg.

Tæt på Kim Royberg:

  • Er 56 år gammel
  • Har de seneste 32 år været gift med Gitte, og sammen har de sønnen Mikkel på 26 år
  • Er opvokset i ø-gadekvarteret og bor i dag i Vejgaard
  • Har været ansat i bankverdenen i mere end 30 år, de 25 af dem som chef i Danske Bank
    senest som privatdirektør
  • Er aktiv i flere bestyrelser og foreninger
  • Er i fritiden ivrig lystfisker, vinterbader, løber, dyrker spinning samt spiller golf