Mit liv med Haute Couture

Foredrag med Jørgen Simonsen, Paris

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen vil gerne invitere nuværende og tidligere købere og sælgere samt venner af huset til et spændende og levende foredrag og mini-Haute Couture show med designer Jørgen Simonsen, Paris.

Tirsdag, den 26. april 2016 kl. 19.00 – ca. 21.00,
Utzon Center, Slotspladsen 4, Aalborg

Her vil Jørgen Simonsen fortælle om sit liv og rejse op i Haute Couture verdenen. Under foredraget vil der være levende modeller tilstede, som får sat hår, lagt makeup og klædes på i designerens egne kreationer. Vi får her en ellers ikke tilgængelig og eksklusiv indsigt i en Haute Couture designers univers.

Thorkild Kristensen byder på et glas bobler og chokolade.

I Utzons åbningstid er der fri entré til udstillingen FATAMORGANA mod forevisning af billet til foredraget. FATAMORGANA er en drømmende og sanselig udstilling, der ved hjælp af moderne teknologi og de besøgendes inputs, vækker de gamle skitser fraJorn og Utzons projekt til live.

Tilmelding
til Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen,
Elise Pinstrup, tlf.: 96316090 eller mail: ep@thorkildkristensen.dk
- efter først-til-mølle

 

DANMARKS STØRSTE OG ENESTE NULEVENDE HAUTE COUTURE DESIGNER

Jørgen Simonsen ejer idag sit eget modehus i hjertet af Paris og har tidligere internationalt virket som chefdesignerassistent i modehuse som Givenchy, Chanel, Alexander McQueen og John Galliano, senest som chefdesigner hos Versace og Valentino. Han har designet kjoler for bla. Sarah Jessica Parker, Dame Elizabeth Taylor, Nicole Kidman, Jennifer Lopez og Naomi Campbell.

Eventkoordinator: Hanne Kræn • Frisør/tekniker v. MilkShake: Rikke Schütt • Makeup v. Skin of Fashion: Carina Skovgaard Lythje.