Styrket indsats på liebhaverejendomme

Tidligere rådmand og folketingskandidat får ny titel

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen styrker et allerede eksisterende  stærkt team hos TK med ansættelse af tidligere rådmand for Venstre i Aalborg Kommune, den 54 årige Mariann Nørgaard. Mariann Nørgaard har været byrådsmedlem i Aalborg Kommune siden 1994 og folketingskandidat for Venstre i Mariagerfjordkredsen. For kort tid siden offentliggjorde Mariann, at hun ved udgangen af indeværende valgperiode stopper som politiker og således ikke genopstiller ved kommende valg.

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen sætter fokus på godser,  herregårde, lyst-, skov- og jagtejendomme

Et imponerende og alen langt CV karakteriserer Mariann Nørgaard. Med ansættelsen har ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen ikke blot ansat en fagligt meget kompetent kvinde. TK får en medarbejder med indgående kendskab til handel med fast ejendom samt projekt- og erhvervsudvikling. Mariann Nørgaards baggrund i og tætte relationer til dansk landbrug styrker Thorkild Kristensens strategi og ambition om at optimere og sætte fokus på liebhaverejendomme som godser, herregårde, lyst-, skov- og jagtejendomme samt ejendomme i det åbne land.

Motivation

I mere end to årtier har Mariann Nørgaard arbejdet med at skabe grundlag for udvikling og vækst i Aalborg Kommune. Som byrådsmedlem siden 1994 og rådmand for teknik, miljø og energi i 12 år har byudvikling, byomdannelse, infrastruktur, arbejdspladser og erhvervslivets vilkår haft størst bevågenhed hos Mariann. De seneste mange år har hun hovedsageligt beskæftiget sig med politik og bestyrelsesarbejde, og hun har som certificeret og uddannet bestyrelsesleder befundet sig godt på denne scene.

Tiden er moden til nye udfordringer og med sin mangeartede erfaring og mangfoldige baggrund, ser Mariann frem til at bidrage med sin viden og erfaring som mægler hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.