Vil du være en del af byens dygtigste mæglerteam?

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen søger ejendomsmægler og sagskoordinator til vores afdeling på Østre Havn.

Er du vores nye kollega?

 

EJENDOMSMÆGLER: Vi lægger stor vægt på, at du har flere års erfaring som mægler, er professionel, flittig og engageret og sætter kunden i centrum. Vi lægger særligt vægt på evnen til at samarbejde og indgå i et levende teamwork, der ikke er bange for at gå nye veje. Du skal være god til at planlægge din tid og opgaver selvstændigt. 

Du er fleksibel og indstillet på “skæve” arbejdstider, deltagelse i weekendvagter m.v. Du er serviceminded, udadvendt og imødekommende.

SAGSKOORDNIATOR: Vi lægger stor vægt på, at du har erfaring fra ejendomsmæglerbranchen eller fra lignende branche. Dine arbejdsopgaver vil bestå i at klargøre sager, udarbejdelse og tjek af købsaftaler, besvarelse af advokatskrivelser, udarbejdelse af annoncer, kundekontakt pr telefon og i forretningen, udarbejdelse af salgsmaterialer osv. 

Vi kan tilbyde dig et alsidigt og udfordrende job med unikke boliger og spændende cases. Vi tilbyder et stærkt brand og en arbejdsplads præget af respekt og godt samarbejde. Vi er et dynamisk team, som ønsker at være de bedste i branchen. Vi tilbyder dig en stilling i et positivt firma, hvor der er fart over feltet.

Vores afdeling har hjemme i E-huset på Østre havn i et nybygget og unikt kontor med udsigt til havnebassinet. Miljøet er urbant og med faciliteter i topklasse. I E-huset bliver du en del af et større fællesskab med netværk på tværs af flere brancher og en fælles kantine.


Er du interesseret så send eller mail din ansøgning til:

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, Hasserisvej 143, 9000 Aalborg, Att.: Jette Gudiksen - jg@thorkildkristensen.dk
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Jette Gudiksen, 23 41 64 14

Ansøgningsfrist senest den 16.3.2017