VIL DU VÆRE EN DEL AF BYENS DYGTIGSTE MÆGLERTEAM?

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen Erhverv søger en sagsbehandler til vores afdelinger i Aalborg og Aarhus. Arbejdssted kan være på begge lokationer.

Kan du skabe overblik og struktur i dagligdagen? Er du en stærk administrativ profil? Sætter du en ære i at følge sager til dørs, og få enderne til at mødes? Så er jobbet som sagsbehandler hos Thorkild Kristensen Erhverv helt sikkert noget for dig.

Vi har travlt, og søger en dygtig sagsbehandler, der kan få kabalen til at gå op for vores erhvervsmæglere og kunder, hver dag!

Som sagsbehandler hos Thorkild Kristensen Erhverv bliver du en del af et kompetent og uformelt mæglerteam, hvor vi sætter en ære i at levere en personlig service til vores kunder. Du vil få en væsentlig rolle i vores administrative funktion, og bliver omdrejningspunktet i at få enderne til at mødes mellem alle involverede i salgsprocessen.

Dine hovedarbejdsområder vil være:

• Intern sagsbehandling af erhvervssager, herunder sagsoprettelse og udfærdigelse af salgsmateriale
• Udarbejdelse af formidlings- og købsaftaler samt salgsprospekter på investeringsejendomme
• Udarbejdelse af anparts-/aktieoverdragelsesaftaler ifbm. selskabshandler
• Annoncering samt korrespondanceskrivning
• Sparringspartner og sagskoordinator for vores erhvervsteam.

Du er struktureret til fingerspidserne og ved pro-aktivt, når din hjælp er nødvendig. Som sagbehandler er du struktureret og grundig i din tilgang til opgaverne – et rigtigt ordensmenneske, der har styr på detaljerne. Du arbejder gerne selvstændigt, evner at lede dig selv og har et pro-aktivt mindset der gør, at du altid er lidt foran og ved hvornår der er brug for din hjælp. Du er samtidig en teamspiller, og du elsker at samarbejde med både interne og eksterne i din dagligdag. Din naturlige hjælpsomhed, dit gode humør og dine dygtige kommunikative evner gør, at du let skaber gode relationer til både kunder og kollegaer.

Du er den helt rette kandidat, hvis:

• Du har praktisk erfaring som sagsbehandler i ejendomsbranchen, hos en ejendomsmægler eller som sekretær på et advokatkontor.
• Du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt i et højt tempo
• Du er udadvendt og proaktiv, og sætter en ære i at gøre kunderne tilfredse
• Du er dygtig bruger af Office-pakken
• Du kan håndtere et stort arbejdspres og korte deadlines

Hvem er vi?

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen har eksisteret i over 30 år og består i dag af 5 afdelinger beliggende på fem lokationer. Firmaet beskæftiger 32 personer, hvoraf 7 er ansat i erhvervsafdelingen. Erhvervsafdelingen er en selvstændig enhed og har gennem årene opbygget en solid forretning, der hovedsagelig er baseret på salg og formidling af investeringsejendomme i de større jyske byer fra Aarhus til Skagen. Virksomheden er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, der yder uvildig rådgivning til sine kunder. Thorkild Kristensen er en særdeles veletableret virksomhed med en flad organisation. Vi arbejder med mange spændende projekter og sætter altid kundeoplevelsen højt. Hovedkontoret er beliggende i Aalborg med en afdeling i Aarhus.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Indehaver Peter Fredberg på tlf. 51171788 eller på mail pf@thorkildkristensen.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 21.09.2018

Hvad er din ejendom værd?

Vi tilbyder dig en gratis og uforpligtende vurdering af din ejendom. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.