THORKILD KRISTENSEN EJENDOMSMÆGLERFIRMAET

Hos Thorkild Kristensen er det vores erklærede mål, at yde den allerbedste service i alle faser af din bolighandel. Lige fra forberedelsen af en salgsvurdering, udarbejdelsen af et professionelt salgsmateriale, det optimale salg og til den personlige eftersalgsbehandling. Vi vil være dit bedste valg og stræber hele tiden efter at blive bedre.

Med fokus på en personlig og uafhængig rådgivning sætter vi kvalitet og salg på  dagsordenen! Ekspertise og integritet er nøgleordene i vores virksomhed. Vi skaber løsninger som passer til sælgers og købers profil, og vi skaber succesfulde resultater.

Derfor er vi Aalborgs mest erfarne ejendomsmæglerfirma - og efter 30 år er vi fortsat Aalborgs mest sælgende ejendomsmæglere.

Vores virke er baseret på erfaring, kompetence og troværdighed. Det vi siger, er det, vi gør – og det vi gør, er det, vi siger.

Vi er din uafhængige ejendomsmægler

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, som ikke er underlagt forretningsmæssige bindinger til banker, kreditforeninger eller forsikringsselskaber.

Vi har fokus på at sælge ejendomme og intet andet. Hos os er du og din bolig i centrum.

Hos os er professionalisme en selvfølge

Som sælger forventer man, at ejendomsmægleren kan sit kram. Dette er vigtigt for os at leve op til, og vi har derfor kun ansat kompetente og dygtige mæglere. Samtidig har vores mæglere hver deres specialer eller områder, hvor de er på hjemmebane. 

Altid højeste kvalitet

Kvalitet koster, også hos din ejendomsmægler. Sammenlignet med øvrige ejendomsmæglerkæder har vi ikke det laveste salær.

- Det ønsker vi heller ikke.

Det er vores erfaring gennem 30 år, at succes med boligsalg kræver en vedholdende og kvalificeret indsats. Vi har derfor valgt at lægge denne indsats på det højeste niveau, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at få din bolig solgt.

VI KENDER BYEN

Gazellevirksomhed

Ejendomsmæglerfirmaet har de seneste år oplevet stor vækst, hvilket er kommet til udtryk ved hele 3 "Gazeller" fra dagbladet Børsen. Baggrunden for væksten har været vores skarpe fokus og at være en af ejendomsmarkedet mest fremsynede virksomheder. Denne evne kombineret med stor erfaring har sikret, at vore kunder altid har oplevet vores store fokus på effektiv formidling af deres ejendomme.

Alle vores ejendomsmæglere bor og lever i de lokalområder, vi dækker. Derfor kender vi også dit lokalområde. Dette sikrer at vi er up-to-date med den lokale udvikling, og vi kan svare på de spørgsmål, du som køber måtte have til lokalområdet, dets faciliteter og muligheder.

Vi har altid gået vores egne veje

at vi altid er fremme på banen har vi bl.a. vist ved at være først med:

 • eksklusiv annoncering med ekstraordinært store annoncer
 • dedikeret hjemmeside kun med ejendomme
 • koncept for bedre boliger
 • udelukkende anvendelse af professionelle fotografer
 • plantegninger optimeret til internettet
 • markedsføring af husleje med flexlån
 • danmarks første bolig app til iphone

Mange af disse innovative tiltag er i dag en selvfølge på ejendomsmarkedet, og derfor hviler vi ikke på laurbærerne. vi er allerede i gang med nye tiltag, der kan sikre vore kunde et optimalt boligsalg. disse værktøjer består bl.a. af:

 • den nye eksklusive hjemmeside, som du allerede er i gang med at nyde
 • tour de lejligheder - hvor køberne oplever vore salgsemner på en skøn tur i aalborg city
 • dit private "cockpit" - her kan du som køber/sælger følge boligmarkedet tæt
 • vægtede kvm priser - et ønske fra vore købere om at kunne sammenligne forskellige ejendomstyper

Overvejer du værdien af din bolig?

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.